• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Gospodin, nije odrao.
moglo bi se reći... da je... majčina dušica

yeah-csi-miami.gif

@Yuka Sakazaki @Xelios26 prolazi crnac koji non stop smara sa prodajom kacketa i marama za plazu. Pita me:"do you want marihuana?" Reko yess bratee [emoji1]

f39ff1a1c2b84e2803dea0fddcdb8491.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
To je osnovna lekcija iz Engleskog za osnovce.
A is for apple.
Do you like apples? No.
B is for boy.
Hey boy, how much marijuana do you want?
Yesss bratee.

To je osnovna lekcija iz Engleskog za osnovce.
A is for apple.
Do you like apples? No.
B is for boy.
Hey boy, how much marijuana do you want?
Yesss bratee.
Kisa pada od jutros na Majorci. Sedim u hotelskoj sobi napusen i gledam kroz prozor. [emoji4]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Da li neko zna na kojim sajtovima vijati retro u CG?

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Jel pitas na kojim sajtovima u Crnoj Gori mozes da prodajes retro?

Forum CDM, podforum oglasi

Da bi postovao tamo moras da imas preko 50 postova mislim. Ali da kontaktiras prodavca preko privatne poruke ti ne treba nista osim naloga na forumu.

Sajt patuljak.me

Slabo ima retro stvari ali nekad se nesto i pojavi.

Ja sam odavno od lika sa nickom Transporter nabavio Wii
https://forum.cdm.me/showthread.php...SEGE-takodje-i-njihove-igre-i-opremu-POVOLJNO

Znam da covjek ima dosta retro konzola pa cak i Cadillacs and Dinosaurs automat ali ne znam da li se vise bavi prodajom i da li prodaje nesto retro.

DJLucky redovno prodaje konzole novije generacije. Ne znam da li ima nesto retro ali nije na odmet da ga pitas

Kada je crnogorsko trziste polovnih stvari u pitanju treba da imas u vidu to da je ono ZAGADJENO preprodavcima koji su nametnuli visoke cijene. I niko protiv toga nista ne preduzima nego cak takve ljude postavljaju za moderatore foruma.

Hvala :) Preprodavci pocnu da kuouju jedni od drugih i izumru eventualno, samo ih ignorisi :)

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Kod nas preprodavci dominiraju. Neki non stop vise na forumu i samo vrebaju dobre ponude i onda te stvari prodaju za duplo vecu cijenu. Kada smo iskritikovali jednog sto to radi on je rekao da smo svi mi ljubomorni na njega sto ima posao koji mu omogucava da plati racune. Covjek je razvio biznis. Nabavlja komponente ko zna odakle ali zato vreba stalno na forumu i odmah uzme povoljne ponude.

Back
Top Bottom