• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Pitanje za iskusnije kolekcionare originalnih dvd filmova, vrijedi li ovo čemu obzirom da su diskovi iz Regije 1 u pitanju? Kontam da bi moglo nekome poslužiti jer bi moderni playeri valjda trebali imati mogućnost reverse pulldown-a.

Pitanje za iskusnije kolekcionare originalnih dvd filmova, vrijedi li ovo čemu obzirom da su diskovi iz Regije 1 u pitanju? Kontam da bi moglo nekome poslužiti jer bi moderni playeri valjda trebali imati mogućnost reverse pulldown-a.

Mozda ima kolekcionara koji hoce da imaju SW u svakom mogucem formatu.

1632229407206.png

Pa zato i pitam vrijedi li nešto na našem tržištu pošto ja nemam više koristi od ove mini kolekcije, ne koristi se godinama.

Sad razumem pitanje, pa iskaču često oba seta na kp. ima dosta ljudi koji skupljaju DVD a Star Wars ima večnu potražnju

@jovcov nisi u Dubajiu? Evo Vucic na Tv-u na nekoj svetskoj EXPO izlozbi u Dubaiu pominjenje talentovane ljude iz NS-a.

steta sto niko nema na kasetama te sega i nintendo klince
Јеси ли ти беше спомињао да имаш и ону Бонус ниво емисију или како се већ звала, што је ишла почетком двехиљадитих на Пинку, исто је Неша водио ако се добро сећам?

imam dve tri epizode ali ja sam u njima, uzasan me blam tako da nista od tog uploada.
bk je bio, snimalo se u onoj njihovoj zgradi na novom beogradu. isli smo subotom i snimali epizode za celu nedelju.

• Like
Reactions: Ace
imam dve tri epizode ali ja sam u njima, uzasan me blam tako da nista od tog uploada.
bk je bio, snimalo se u onoj njihovoj zgradi na novom beogradu. isli smo subotom i snimali epizode za celu nedelju.
Е бре, па шта те блам, клинац си био. Греота да због тога останемо ускраћени да видимо такве раритете. :)

Back
Top Bottom