Znam jedino za kola da smanjuju zagadjenje (u normalnijim zemljama, kod nas naravno ne vazi), mada za sad se ne primecuje nekakav efekat.Od promena navika neće biti ništa. Pa mi još uvek svake godine emitujemo sve više i više a pričamo o nekom smanjenju.
Brate dolaze gispy kingsi, znaci samo seks u vazduhu.Sada cu ja da pijem. Izlazim iz kuce posle mesec ipo, idem na Nisville.
Ako ne ubijem nekoga od gomile ljudi oko mene, bice dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Popi jos 2 i lepo u krevet. [emoji1] inace minus za wrestling. Ne kapiram kako to neko moze da gleda [emoji1]Za tebe @Chodex
View attachment 2096
Mogu jedno pivo nedeljno, pa sam izabrao da to odradim u subotu uveche :3
A ne ne, gubim kile, dozvoljavam sebi samo jednu limenku nedeljno.Popi jos 2 i lepo u krevet. [emoji1] inace minus za wrestling. Ne kapiram kako to neko moze da gleda [emoji1]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Jesam >:3deo sa margarinom koji nisi spominjao pre
Планира ли се вратити некад? Евентуално. Није исто без њега.Super je, vidimo se cesto. Batalio je net komplet, malo ga wow ponekad uvuce,
Да није Asheron's Call 2?sad mi skoro rekao da igra neki mmo od cega je sve pocelo haha![]()
Је л' Bonus? Под којим псеудонимом?nisam badava pisao za gejming casospis pre ravno 20 godina![]()
Ako se ne varam, za sada ne.Планира ли се вратити некад?
Mozhemo biti sigurni da Chodex to nije radio.U Bonusu su znali da prevode recenzije sa neta