• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Daj bože, ja bih voleo.
Ni na kraj mi nije palo da je možda čisto zezanje, jer mnogo lično shvatam stvari na internetu, što znam da je retardirano.
Da ostane ovo izmedju nas dve.
Sestra, sestri.

I ja sam volela da pijem sangriju, dok su ostali pili pivo.
A, vozila sam i Peugeot 206CC - kabriolet.

Ljubi seja! 😗

Sangrija mi je odvratna, povracao bih od nje, a recimo Pelinkovac nesto najgore sto sam probao u zivotu, ali imao sam kolegu koji ga je obozavao, uzme flasu od litar i samo cepa...

Sangrija mi je odvratna, povracao bih od nje, a recimo Pelinkovac nesto najgore sto sam probao u zivotu, ali imao sam kolegu koji ga je obozavao, uzme flasu od litar i samo cepa...
Pelinkovac je i meni odvratan, a vala ni vodku ne volem, a ni ouzo bash ne mirishem.

Ja ne podnosim ništa od žestine, samo gorka tekućina dolazi u obzir

To je Entry Level piće za opijanje ono ne znam bolje da se prvi put olešiš od litre Pelinkovca nego od litre Votke bkv, biće lakše kasnije

Ja sam se jednom napio od pelina i nisam ga pio vise ni jednom u zivotu, ostavio mi traume zauvek

Ja sam bio nasnif pa ko da nisam popio ništa, al da, nisam ga takao više. Pio sam 95% pivo dok sam pio , žestinu jako brzo nisam mogao više...

Ja sam se jednom napio od pelina i nisam ga pio vise ni jednom u zivotu, ostavio mi traume zauvek
Meni vinjak, 7 dana sam primao jebene inekcije jer sam malo dremnuo na nekom betonu. :ROFLMAO:

Tucem vinjak veoma cesto jer me sutradan ne muci nista od njega. Mada dobra domaca rakija je zakon najace pice. Kao mladji sam voleo vino ali ga sada sve manje pijem. Gorku tekucinu ne okusam i ne shavatm ljude koji mogu to da piju. :ROFLMAO:

Pelinkovac sam probao par puta nisam odusevljen ukusom ali je veci problem sto me ne radi uopste kao da pijem koka kolu.

Back
Top Bottom