• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Dragonfruit je dobar, vidi i passionfruit negde ako nadjes, ili najbolje durian.😁
Passionfruit mi je super, probao sam pre 2 godine i odushevio se. Durian bih voleo probati, iako znam da nema bash prijatan miris.

To si trebao da okacis u temu Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks], tamo pricamo o hrani.

Po meni je ta tema ipak za recepte i nekakve obroke, barem sendviche :D
Mislim da nije bash za fotke random votja. No, nije greshka shto je ovde, jer ovde mozhemo piskarati o manje-vishe bilo chemu.

Kad sam čuo kakva se muzika pušta na bazenima, da te bog sačuva... Neki novokomponovni narodnjaci, šund najveći, text toliko glup da izaziva transfer blama... Bar da su stari, izvorni narodnjaci, preživeo bih nekako, jer iako nisu ni oni po mom ukusu, barem su kvalitetni i sa dušom.

Bio sam pre dve godine u Svabiji u veoma slicnom parku. Na ovome na 5:40 sam naopako usao, okrenut ledjima, pa sam se do izlaska dva-tri puta dobro izudarao. xD

Meh, meni deluje dosadno. Plivanje >>> bilo šta u bilo kojem parku.

Imas bazene i u parkovima. :P

Zimovanje, skijanje, snowboarding >>> bilo sta sa vodom :D

(jbg, ja sam od onih sto bi uvek izabrali -20 umesto +40 stepeni)

Na bazenu mogu da slušam samo Tozovca.
*Ako bas moraju narodnjaci.
Ja bih najradije neki elektro, tehno.
Fuck this shit. Ne plasim se propadanja kroz teksture ali sad znam kako je vama ljudi. Znojim se dok gledam. Jebes sve sto je zatvoreno ovako :D
Meni je lose u tim zatvorenim toboganima, kad krene da te baca, ocu da se onesvestim, dok sam bio klinac, bilo mi je lose i na ringispilu, gde te samo vrti u krug.
Najbolji mi je neki otvoreni tobogan, samo pravo da te spusti dole.

Nema šanse u ovo zatvoreno ja bi se tripovao da nema kraja i dobio bi enksajeti etek

Back
Top Bottom