• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Meni je najzajebanije vino, zato sto te ne uvati odma, a ima lep, pitak ukus (mislim na crno vino), imao sam onu litarsku flasu, pa sam samo natezao i cudio se kako me ne vata jos, kolege mi pricale, dosta ti je to, nemoj vise (da, to je bilo na poslu, radio sam na proizvodnji alkoholnih pica u Prokupcu, tako da je raznorazni alkohol stalno bio dostupan for free), ali posto sam tad bio mlad, zelen i radoznao, hteo sam da vidim kolko mi treba da popijem da bi se napio, a nisam tada znao da vino vata tek posle fazon 20 minuta... i onda odjednom kad me je saseklo, betonirao sam se, sto je vrlo nezgodno, obzirom da sam bio na poslu, nije pomogla ni glava pod cesmu, poslase me kuci, nekako sam se dogegao.

Tucem vinjak veoma cesto jer me sutradan ne muci nista od njega. Mada dobra domaca rakija je zakon najace pice. Kao mladji sam voleo vino ali ga sada sve manje pijem. Gorku tekucinu ne okusam i ne shavatm ljude koji mogu to da piju. :ROFLMAO:

Pelinkovac sam probao par puta nisam odusevljen ukusom ali je veci problem sto me ne radi uopste kao da pijem koka kolu.
Vinjau i ja nismo u ljubavi od 2015-e kada sam za prvi maj dva drugara bacio sa splava (pristan za čamce) u Dunav. Long story short radili smo neke sklekove (u opkladu naravno) na jednoj ruci, tj ko može više duradi, a oni su naravno varali itd. Što bi rekli, radi Vinjau na karate i galamu :D

p.s. jbg

Ja sam neverovatno smiren kad sam pijan samo se smejem. Pre ces me uvrediti treznog nego pijanog. Vinjak ne pijem zbog ukusa sranje je pice realno. Nego me od njega sutradan nista ne muci. Pa ako imam dosta obaveza naredni dan onda pijem vinjak ili neku proverenu domacu rakiju.

Ja sam neverovatno smiren kad sam pijan samo se smejem. Pre ces me uvrediti treznog nego pijanog.
This, samo shto ja umeo biti preterano emotivan kada sam pijan, kao da sam na ekserima. Svi su mi kul i svakoga bih rado saslushao i dao nekakav savet. Sretja pa se ne napijam vishe.

Нисам био претерано активан последњих пар месеци овде, мада читам, пратим, само слабије коментаришем. Али приметих да дуже време нема shin-a и grunt-a. Шта се дешава са њима?

Нисам био претерано активан последњих пар месеци овде, мада читам, пратим, само слабије коментаришем. Али приметих да дуже време нема shin-a и grunt-a. Шта се дешава са њима?
Grunt se povukao sa neta totalno bleji u RL.
Shin je tu 24/7 na nasem discordu :)

Grunt se povukao sa neta totalno bleji u RL.
Shin je tu 24/7 na nasem discordu :)
Добро, битно да су здраво. :) Него нестадоше па реко да ли је све у реду. Јесте да никога од вас не знам лично, чак ни како се заиста зовете, али забринем се на неки начин кад неко ко је стално присутан наједном нестане на дуже време.

Добро, битно да су здраво. :) Него нестадоше па реко да ли је све у реду. Јесте да никога од вас не знам лично, чак ни како се заиста зовете, али забринем се на неки начин кад неко ко је стално присутан наједном нестане на дуже време.
Zdravi su sto je najbitnije, Grunty je u top formi poceo je malo da trenira dovodi neke stvari u red. :)

Grunt se povukao sa neta totalno
300px-Is_It_Possible_to_Learn_This_Power.jpg

Posle dugachke shetnje kroz shumu i plazhu, u restoranu pojedoh ovo:

IMG_20210731_145031.jpg

Nikada do sada nisam jeo te crvene momke, ali moram priznati da su super. Jedino me jedan isprskao u lice kada sam mu lomio kleshta :3

IMG_20210731_145858.jpg

Ne bih ti to ja mogao jesti, nego mogo si opusteno to da okacis u kulinarsku temu, vec smo se dogovorili da tamo moze i klopa koju nismo sami pripremili, samo se to pomene, kao sto si sad uradio :)

Ne bih ti to ja mogao jesti, nego mogo si opusteno to da okacis u kulinarsku temu, vec smo se dogovorili da tamo moze i klopa koju nismo sami pripremili, samo se to pomene, kao sto si sad uradio :)
Bio sam uveren da ne mogu fotke hrane koju nismo mi pripremili :D
Ja volim te morske bube, ukusne su mi, plus je bilo zabavno odlamati delove tela i chupati meso.

Da li neko vadio medjunarodnu vozacku dozvolu i kakav je postupak? Planiram odmor u Spaniji i sasvim slucajno saznam da pri iznajmljivanju automobila traze MVD 😞

Da li neko vadio medjunarodnu vozacku dozvolu i kakav je postupak? Planiram odmor u Spaniji i sasvim slucajno saznam da pri iznajmljivanju automobila traze MVD 😞
Treba ti vazeca licna karta, vozacka, i dve fotografije 35mm x 45mm plus neka uplata zaboravio sam koliko. Elem predajes zahtev i vadis je u zgradi AMSS-a.

Ja sam moju dobio za pola sata pre par godina.

nikakva filozofija, na amss pročitaš šta ti sve treba od dokumentacije, odneseš to u bilo koju amss poslovnicu, gotov si za 10tak minuta.

Back
Top Bottom