• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Mani se tih cigara! Samo zdrav zhivot uz pivce QUOTE]

Iako sebe ne smatram pusacem ne mogu da zamisli zezanje bez istih. Kada idem na party, neko pice sa drustvom, obavezno kupim paklicu.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Pazi ima tu istine, ali odmah da ti kažem, radio sam većinu života direktnu prodaju sa ljudima. I kao kod svih nikada ne može dan da ti bude isti. Trudiš se, ali direktan kontakt sa ljudima je nešto najgore što postoji na ovoj planeti. A to ti kažem kao bivši ugostitelj iz iskustva.

Treba povrermeno pokazati razumevanja, i da se odmah ne pada u vatru. Just sayin

Pazi ima tu istine, ali odmah da ti kažem, radio sam većinu života direktnu prodaju sa ljudima. I kao kod svih nikada ne može dan da ti bude isti. Trudiš se, ali direktan kontakt sa ljudima je nešto najgore što postoji na ovoj planeti. A to ti kažem kao bivši ugostitelj iz iskustva.

Treba povrermeno pokazati razumevanja, i da se odmah ne pada u vatru. Just sayin

Naravno, ali jedno je da imas los dan, a drugo je da u velikom lancu tipa Maxi izbegavas da ides na mesaru, kad radi nadrdana prodavacica.
Iskulirati jednom komentare tipa "ne znas da citas", "jesi li se smislio" "ne znas da gledas" je mozda i ok.
Ali konstantno imati taj stav nije.

Last edited:
Meni je i pivo odvratno, nije mi jasno kako neko moze da voli tu gorku tvorevinu, mada mislim da ga vise piju zbog efekta, a ne ukusa, a tu bi proporucio jedino Smirnoff ICE i Somersby.
Auf, ja piva popijem 2-3 za veche i tu se zaustavim. Upravo zbog ukusa pijem, a ne da se napijem.
Jesi li probao mozhda pshenichna piva?

Auf, ja piva popijem 2-3 za veche i tu se zaustavim. Upravo zbog ukusa pijem, a ne da se napijem.
Jesi li probao mozhda pshenichna piva?
Ne znam, probao sam razna, jedino su mi voćna i sladunjava bila ok...
Jelen mi je odvratan, pogotovo onaj jači strong, sa više alkohola, mnogo gorko.

Ako imaš 14, onda te razumem i ja sam u tim godinama podnosio piva, ali tamo negde od 25-te, reko bih, postala su mi totalno nepitka.

Back
Top Bottom