• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Jel realno da slanje laptop torbe kosta 980din. preko AKS-a? Zvao me kurir, ja nesto nisam bio na navedenoj adresi, reko reci mi molim te samo cenu dostave, ja spremio 500din reko bice dosta jer nema otkupa, nema povrata novca, da bi me sokirao sa 980din.? Posle me zvala ta iz AKS sluzbe posto sam reklamirao kod dobavljaca da mi je puno novaca dostava i da pogledaju to jos jednom.. gledam AKS cenovnik ,pa da je od 1-2 kg sto opet nije toliko, laptop torba je do 1kg max, to je 580din.. i sta su vise dodali jos , osiguranje paketa, povrat novca.. i tu ona meni nabroji te neke stvari, reko kakav ljudi povrat novca, placam samo postarinu. Toliko mrzim sve ovo sa AKS-om, kad cekam neki paket od njih to sa dostavom je lutrija i nikad ne znam koliko ce kostati.. A ovima sam uplatio na ziro racun, prosto ne znam vise dal da se napravim bezobrazan i da trazim pare nazad i da odbijem da preuzmem paket?

Sve su to lopovi, kao i ti iz shatro call centra, ja kad sam imao situaciju, a pisao sam o tome na forumu, u call centru su mi rekli, da upravu si, i onda apsolutno nista nisu uradili da mi vrate pare.

Samo posta, posta je nasa najbolja i najpostenija kurirska sluzba, gde me nikad nisu zajebali i uvek su bili kuriri vrh ljubazni, a ne nadrkani kao kod ostalih sluzbi.

Kad uzimam nesto, kazem im, samo ako saljete preko poste, nista drugo me ne zanima...

ili licno preuzimanje, pa odem GSP-om sam da podignem, ma radije bih platio i taxi nego kurirskoj mafiji da dam i dinar vise... mada i taxi je mafija, mada to je sad druga prica...

Da budes toliko bezobrazan zbog 480din?

Samo postexpress, nema greske sa njima.
Pa zavrnut ja za 480din, zavrnut jos neko drugi pa treci i tako...nek se bogate na nama takvima kao ajde sta je to 480din evo platicu...
Sa postexpresom znam uvek na cemu sam

Da se nadovezem na Aks, otisao sam do magacin centra gde je paket, kaze mi lik ici ce na merenje ponovo u glavni magacin pa sutra me zove kad isprave, kaze merio je, tezina 0.8 kg sto toliko zaista i jeste teska ta laptop torba. Da li je slucajna greska ili namerno tako probaju da deru ne znam :)

Back
Top Bottom