• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Ako vam ta prelazna tema radi kao Karneksu, predjite na Purple Freak - Dark.

Zadnji put kada sam posetio taj sajt a bogme i toms hardware je pre 10+ godina. Tj tada sam ih redovnije konsultovao. Mozda sam par puta otvorio nesto u zadnjoj deceniji al retko.

Jbg menjaju se vremena.

Dan danas umem zapevati neke od njegovih pesama, pogotovo kad sam s odredjenim ljudima. I dalje su mi u glavi scene grupnog tushiranja (u odvojenim kabinama) u francuskoj gde nas par peva Borine pesme na sav glas. Takodje i drugar, koji je spavao pored mene kada smo po prvi put otishli na more bez roditelja, kako pizdi ujutru jer sam se ja uspavljivao slushanjem Riblje Chorbe na vokmenu.
Pamtitju ga po lepim setjanjima koja vezujem za njegove pesme.

Dan danas umem zapevati neke od njegovih pesama, pogotovo kad sam s odredjenim ljudima. I dalje su mi u glavi scene grupnog tushiranja (u odvojenim kabinama) u francuskoj gde nas par peva Borine pesme na sav glas. Takodje i drugar, koji je spavao pored mene kada smo po prvi put otishli na more bez roditelja, kako pizdi ujutru jer sam se ja uspavljivao slushanjem Riblje Chorbe na vokmenu.
Pamtitju ga po lepim setjanjima koja vezujem za njegove pesme.
Grupno tusiranje u Francuskoj 4 - Odvojene kabine. Infantilno, znam, ali me bas nasmijala tvoja recenica :D

Back
Top Bottom