• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Drugari, koliko bi mi trebalo vremena da naučim da vozim?
Dugo sam radio posao za koji nisam imao potrebu da budem vozač, tako da sam odlagao učenje vožnje...

Sad kad bi da promenim posao, moram da sam aktivan vozač. A i nije samo zbog posla...

Dakle, koliko dugo?
Značilo bi i ako imate prekoporuku auto škole. Živim u Zemunu, a radim na Auto komandi.

Hvala unapred na pomoći!

Bukvalno dva dana da naucis da vozis.

A za voznju-ucestovanje u saobracaju ti niko ne moze dati validan odgovor.

Drugari, koliko bi mi trebalo vremena da naučim da vozim?
Dugo sam radio posao za koji nisam imao potrebu da budem vozač, tako da sam odlagao učenje vožnje...

Sad kad bi da promenim posao, moram da sam aktivan vozač. A i nije samo zbog posla...

Dakle, koliko dugo?
Značilo bi i ako imate prekoporuku auto škole. Živim u Zemunu, a radim na Auto komandi.

Hvala unapred na pomoći!
Ah, auto škola, jedno od najgorih iskustava u životu... Ja sam skoro položio a i dalje ne znam da vozim 🤣 Još sad treba uzeti neki 15+ godina star krš, ima sve pare da mi odu na gorivo i popravke 🥲

Koliko dugo traju časovi vožnje?
To sve zavisi od instruktora i njegovog vremena. Ja sam imao dvočas par puta nedeljno. I onda kad se završe časovi vožnje, uvale ti polaganje nekih mesec dana kasnije kako bi te primorali da uzmeš dodatne časove. Tako je bar ovde kod nas u provinciji, ne znam jel tako i kod vas.

Najbolje ti da odmah krenes da vozis svoju voznju i igonrises nervozu i zurbu ostalih u saobracaju, kad dodje taj moment da vozis sam. Utreniraj se da je to trubljenje i isecanje njihov problem, ne tvoj. Sto se tiče auto škole, ona najvise služi da položiš test voznje, osećaj ce doći vremenom.

Back
Top Bottom