Jbg meni je baš žao.I dan danas ga slušam kad god slušam domaću listu
Policija uništila više od 47 miliona retro igara
Italijanska policija razbila je kriminalnu mrežu i zaplenila oko 12.000 falsifikovanih retro gejming konzola s više od 47 miliona piratskih kopija video igara ukupne vrednosti gotovo 50 miliona evra.www.b92.net
Uvek me podseti na ovoKada procitam "nadlezne vlasti unistile zaplenjeno to to i to," pitam se zasto nesto ne verujem u to
Grcka u gornjem delu liste,nece biti...Ujak mi radi u grckoj kaze da je od novembra kada prestaje sezona do marta pustinja da ne izlaze ni do marketa ljudi koliko je mala cirkulacija i potrosnja gradjanstva plus im je cena namirnica skupa a i imaju velik dug tako da sumnjam da su ispred hrvata ,pogotovo ceha i slovaka za madjare cu mozda zvucati pesimisticno ali od njih rumuna bugara je mala razlika a nama najveci uzpeh da smo ispred crne gore i albanije ,makedonije verovatno ni nema ko zna gde su oni na listiMonthly minimum wages in European countries 2024 | Statista
The country with the highest minimum wage rate in Europe during the first half of 2024 was Luxembourg, with a minimum wage of 2571 Euros.www.statista.com
Ekonomski tigar, na dnu liste, idite na expand statistic na dnu.