• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Okupiće se opet kad zafali para :)
Mada super su im oni solo projekti, Clarksons Farm i James May: Our Man In. Nadam se da će biti još mnogo sezona ovoga.

Imam osetjaj da su ta trojica zajedno od kako sam se rodio.
Nikada nisam preterano gotivio automobile, ali njih trojica su mi uvek bili zabavni za gledati. Nebitno mi je bilo shto povremeno nisam imao pojma o chemu onako strastveno melju.
Pa kad su i pravili sadržaj za one koji ne gotive automobile. :)

Okupiće se opet kad zafali para :)
Mada super su im oni solo projekti, Clarksons Farm i James May: Our Man In. Nadam se da će biti još mnogo sezona ovoga.
Farma jebe, najjaci "reality" ikad.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Sva trojica su izrazito harizmatični a kao trio su fenomen. Ne znam koliki deo scenarija su oni sami pisali i koliko "slučajnih momentara" je stvano bila slučajnost al su uspevali da sve predtave kao iskrene doživljaje i rasprave između ortaka. Svi ostali pokušaji da ih kopiraju su prošli polovično u najboljem slučaju.

Ja mislim da imaju samo neki grubi scenario, a ostalo je jednostavno njihova komunikacija i hemija.

Sigurno je neka glupost u pitanju, kao onda 2009. godine kada je Google zaposleni blacklistovao ceo internet tako što je slučajno ukucao "/" u njihov malware filter 😄

Back
Top Bottom