Ili je oprao pare nekome ili platio porez na statiranje u firmi.Mogao bi sledeci put da probas doniranje bolesnoj deci, siguran sam da bi se bar jednako dobro osecao.
Ma vrv nas lozi, skinuo sliku sa neke navijacke fb grupe
@boombar bi ovo mogao znatiНемамо генерал РС гејминг тему па да питам овде. Зна ли ико како се зове она стратегија чији радни назив је био Kombat, била је WW2 тематике и имала је огромне мапе. Свет Компјутера је писао у два наврата о њој, најаве, очекивали су много. Тражио сам по нету и по сајту СК-а, мало успјеха, стално Mortal Kombat искаче. Верзија која је изашла има други назив и мислим да има поднаслов Gott Mit Uns, оно што су швапски војници носили на опасачима.
Daj mi otprilike godinu?Немамо генерал РС гејминг тему па да питам овде. Зна ли ико како се зове она стратегија чији радни назив је био Kombat, била је WW2 тематике и имала је огромне мапе. Свет Компјутера је писао у два наврата о њој, најаве, очекивали су много. Тражио сам по нету и по сајту СК-а, мало успјеха, стално Mortal Kombat искаче. Верзија која је изашла има други назив и мислим да има поднаслов Gott Mit Uns, оно што су швапски војници носили на опасачима.
cuj svedok, bio saucesnik, mozda bi se moglo okarakterisati kao kolovodjaOvo je fejk slika ali secam se da je prosle godine uplatio 2 soma FMP-u pardon Czvezdi.
@rale je svedok bio tom gnusnom cinu.