• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

nema čodi u sebi da krije podatke, pa se ponadao da se opametio. kada ono fake news

Uh, jedva sam se skinuo sa te droge, kako sam satirao big whooper i bacon king skoro na dnevnoj bazi, bas preterivanje.

Oće Maxi da bude kao Lidl, uveli i oni pekaru gde se sam služiš, sa jednom rukom držiš poklopac, sa drugom loviš pecivo sa hvataljkom, a sa trećom rukom vadiš kesicu da ga ubaciš.

Oće Maxi da bude kao Lidl, uveli i oni pekaru gde se sam služiš, sa jednom rukom držiš poklopac, sa drugom loviš pecivo sa hvataljkom, a sa trećom rukom vadiš kesicu da ga ubaciš.

Imas drsku da izvuces celu policu i onda se zakaci poklopac.

Ali, razumem te skroz sta hoces da kazes, uopste nije intuitivno.
Prvi put kad sam uzimao nisam skontao da je samousluzivanje uopste, vec sam cekao da mi neko usluzi.

Po faci pekarke, bilo je jasno da to radi non stop :D

a tek kad treba da otkucas sifru peciva a ne znas koja je jer je sve izmesano, ili ne daj boze da nadjes po slici proizvoda...

Radni dan obično počinje u kafani
0eb8389cd215ffb9bc8c622858c33ef3.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

meni nisu hteli. nego je demonstrativno besno otrcala do pekare da otkuca ona kada sam ja nesposobna musterija :D

Meni kucaju pecivo na kasi bez problema, nisam ni znao da moze pecivo tako sam da otkucas, kao voce...

Back
Top Bottom