• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Ne znam u koji ovo topik da stavim, pa evo ovde, modovi slobodno po potrebi neka prebace...

U lovu sam na dobru, kvalitetnu udobnu fotelju, koja moze izdrzati duge igracke sesije, bio sam u Ikea-i, seo na mnogo fotelja, ali ova je jedina zadovoljila sve moje kritetijume:

Mega udobno, malo ti i izdigne noge, onako si zavaljen kao kod zubara, ulegnes lepo u nju ko u gnezdo i bas ti nekako pomaze da se fokusiras na TV... nekako si u polulezecem polozaju, pritisak na telo i noge minimalan, bas je dobra za kvalitetno odmaranje...

Mane su jedino visoka cena, kao i to sto je takav polozaj da ti dize pogled malko na gore, pa ce te mozda morati i tv da podignete malo gore ili bi ste morali malo da spustate vrat i pogled, ali to je zaista minimalno, no valja pomenuti.

Fotelja moze da se rotira.
ne znam da li si probao poang u ikei, ali tamo nema bolje fotelje za zavaljivanje, još uz prateći tabure...

Probao sam, dobre su, odmah na drugom mestu posle ove koju sam naveo, koja je osetno udobnija.

Meni samo smetaju ti nasloni, čak sam ih i skinuo sa svoje stolice Marcus.
Volim da mi je flexibilno, da mogu svaki čas da dohvatim nešto levo i desno, da mi je šire sedište i da imam veću slobodu...

Mozes ako ti je blizu, ali ako trebas nesto dalje da dovatis, onda ti nasloni udaraju u rebra, a ja cesto tako po sobi vatam sa svojim rucerdama ko spajdermen i nesto sto je prilicno daleko, samo da ne bih ustao 😅

Zatim, ja volim do sebe kad sedim da stavim tastaturu i mis, a kad bi uzeo neku sa naslonima, ne bih imao mesta gde da ih stavim ili bi mi smetali ti nasloni ako bi ih stavio do fotelje na neki nizi stocic i tome slicno, u get the picture :D

Zatim, ja volim do sebe kad sedim da stavim tastaturu i mis, a kad bi uzeo neku sa naslonima, ne bih imao mesta gde da ih stavim ili bi mi smetali ti nasloni ako bi ih stavio do fotelje na neki nizi stocic i tome slicno, u get the picture :D
bukvalno mi je takav setup, pored poanga na tabureu miš, a tastatura u krilu. umro bih bez naslona...

Meni je ova jiskova zakon,imam je tri god i extra je udobna jedina mana joj je sto je eko koza,extra stvar je sto se može ubaciti bukvalno ceo jastuk sa memorijskom penom u deo kod glave i izmenjiv Susek tj deo za sedenje plus deo za noge se namesti po uglovima i loze biti skroz u ravni,jednom prilikom sam zaspao na njoj [emoji1787][emoji16]
Svugde ima zip ali sa strane i pozadi kod dela za glavu.
U ikei nista nisam nasao a da je na tom nivou udobnosti plus da se moze ljujati u njoj [emoji846]
079168a76f72a364e1cbf4ad68ec2ea0.jpg
2401aa5a8067af50df155dd4abcb5137.jpg
1521c2138e8680c092e27fac5aafcae6.jpg
1f6ef2a8d9522620e9cac23f3f0d2d86.jpg

Послато са WP26 помоћу Тапатока

fala bogu ima opcija bez kože
Nije isti model,nema naslon za noge i glavuje drugaciji

pa ne mora biti isti do detalja. za noge ima poang tabure, a imaju opcije za različite naslone za glavu.

pa ne mora biti isti do detalja. za noge ima poang tabure, a imaju opcije za različite naslone za glavu.
Nemora ali je bolja opcija da ima dodatak na stlici za noge.
Uvek ga mogu preklopiti i imati obicnu fotelju a sa tom stolicom koju si okacio ne,osim da vuces tabure uz nju.
Ovako je vise kao lezaljka meni bas extra taj deo za noge :)
Mislim zato sam je i kupio :)

naravno, kako kome više odgovara 👍

ja lično nikad ne bih mogao zbog te kože. koža u bilo kom obliku mi je užas, samo pari dupe. :D

Back
Top Bottom