Super Simke 64
Well-known member
- Reaction score
- 967
Kako? [emoji23]
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
ZTE и јесте само модем, рутер за wi-fi сам такође добио од њих, у питању je Mercusys AC12G модел ако се не варам. Тај рутер имам од кад сам прешао код њих и радило је све нормално, тек пре око пола године сам приметио то да се брзина преполовила. Овде је проблем пре или у том ZTE модему или у долазном сигналу од њих. Мада ако ресетовање модема решава ствар, могуће да је у њему проблем, као што је био и са претходним. Али смара ме да се стално бакћем с тим. Имам и свој стари TP Link рутер, можда да пробам њега да вратим, да дефинитивно елиминишем рутер као потенцијални проблем, али као што рекох у претходних неколико година је радило све нормално.Jedino što mi pada je da su ti ruteri stvarno toliko loši da se stvarno toliko često "zaglupave". Probao bih možda da koristim pomoćni ruter nekih mesec dva, da vidim da li ako se olakša posao modemu-ruteru, da li će opet imati tih problema. Pod pomoćnim ruterom mislim, recimo neki TP Link WR841n/840 svejedno, povežeš ga lan kablom sa ZTE modemom/ruterom i prepustiš mu sav posao koju ruter radi. A ZTE uređaj bude bukvalno samo modem.
Ja sam imao često problema sa MTS ruterima, menjao na mesec, dva tri, ali problem kod mene je bio što jednostavno više nisu slali signal kada bi se uređaj "preopteretio". I više mi je bilo dojadilo da ih menjam, kupio sam lepo ovaj ruter i od tada ama nijedno baš nijednom nisam imao problem sa netom.
Čisto eto, moja iskustva i predlog šta možeš da probaš.
Јел тако? Онда ћу да пробам да вратим TP Link на неко време и да пратим ситуацију.Ti ruteri su govno, mislim da sam 3 promenio otkad je Supernova preuzela Vektor.
haha bas te nece. Kad je doslo do toga da i u komentarima kumis za kablMOTHERFUCKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERS
![]()
Наставак радова на дигитализацији Куле
КУЛА, 7.9.2022.- Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, и представници компаније „Телеком Србија“ састали су се данас поводом спровођења друге фазе плана дигитализацијеq-media.rs
Bukvalno ce mi prvi komsija prekoputa dobiti opticki kabel, a cela moja ulica nece biti pokrivena.
Vreme je da se učlaniš.MOTHERFUCKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERS
![]()
Наставак радова на дигитализацији Куле
КУЛА, 7.9.2022.- Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, и представници компаније „Телеком Србија“ састали су се данас поводом спровођења друге фазе плана дигитализацијеq-media.rs
Bukvalno ce mi prvi komsija prekoputa dobiti opticki kabel, a cela moja ulica nece biti pokrivena.
Brt moi #21vek
Ali ti si makar u boljoj-uzlaznoj situaciji. A ja sticajem okolnosti presao sa konja na magarca.
...dok sam pre nekih 6-7 godina imao kablovski 50M, u vreme kada je SBB mainstream paket valjda bio 40M. I sada vec par godina (kako sam podstanar) sam osudjen na magarca - Orion wireless 20M.
![]()
Pro tip: stavi cloudflare DNS umesto guglovog, krstarenje ce ti biti zivahnije. Da, na ovakvim sporijim brzinama to nije placebo.