• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

Isto veliki + za Zmaj u MTS-u, baš skoro sam produžio ugovor. Po prethodnom ugovoru nisam mogao da prenosim minute, SMS i internet, sada se sve preostalo iz prethodnog meseca prenosi u naredni. Takođe ranije mts minute nisam mogao da koristim pre nego što istrošim zajedničke, sada mogu.

250 minuta prema drugim mrežama i fiksnoj telefoniji, 5000 minuta prema mts mobilnoj mreži, 250 SMS-ova prema svim mrežama, 15 GB interneta, plus po 5GB za TikTok i instagram, sve preostalo iz prethodnog meseca se prenosi u naredni. Iako TikTok i Instagram ne koristim, uz Viber koji svi imaju instaliran i namešten YouTube da u mobilnoj mreži ima max rezoluciju 480p, je po meni, za 1050 rsd, fenomenalan value.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja imam poslovnu VIP/A1 karticu [well, tri sam izvukao od firme :D], signal je kod mene kuci bio jako los godinama [tipa <10mbit, i to nestabilno sa random padovima do par mbit, nekad je YT odbijao da radi normalno]. Sad se poboljsalo, nema vise tako naglih padova i brzina je malo veca.

Meni danas mts ponudio optiku 200/80 i omoriku 15 na 2 godine, prva godina dinar, druga godina 4050. Razmisljam se da uzmem iako sam na sbbu jos oko godinu, taman ce isteci do tad, dok mi ovde bude dinar.

Meni danas mts ponudio optiku 200/80 i omoriku 15 na 2 godine, prva godina dinar, druga godina 4050. Razmisljam se da uzmem iako sam na sbbu jos oko godinu, taman ce isteci do tad, dok mi ovde bude dinar.
Ja sam to isto dobio, i presao sa sbb-a na mts, pre skoro godinu dana, tako da ti iz prve ruke mogu reci:

dobro: imas godinu dana besplatan tv i net (mada vidim tebi nece biti :D), optika je KAO nesto sitno brza, responsivnija od SBB kablovskog interneta, ali veruj mi, razliku prakticno neces ni osetiti, najveca prednost je ta sto je kabl tanak ko struna i posto mora da se stavlja po plafonu, nece se uopste videti... osim ako ti ne stave sa onim zastitinim debelim kablom preko, ali mozes da zahtevas da to ne rade, mada i to je zgodno, jer ako pokidas tu strunu, placas 20.000 da ti ponovo instaliraju.

lose: kvalitet slike na kanalima MTS-a je OSETNO losiji od kvaliteta slike preko SBB-a... preko MTS-a je neki bas nizak bitrate, i samo su HD kanali, bar donekle pristojni (i dalje dosta losije od SBB-a, ali navicices se vremenom def)...
montazeri su blago receno DEBILI, probili su mi strujni kabl, zamalo i na drugom zidu i onda mi je ponudio da mi busi kroz ram od vrata, eeeej sigurica...
likovi nemaju jebani aparat koji pokazuje gde se kablovi nalaze u zidu...

Ja sam to isto dobio, i presao sa sbb-a na mts, pre skoro godinu dana, tako da ti iz prve ruke mogu reci:

dobro: imas godinu dana besplatan tv i net (mada vidim tebi nece biti :D), optika je KAO nesto sitno brza, responsivnija od SBB kablovskog interneta, ali veruj mi, razliku prakticno neces ni osetiti, najveca prednost je ta sto je kabl tanak ko struna i posto mora da se stavlja po plafonu, nece se uopste videti... osim ako ti ne stave sa onim zastitinim debelim kablom preko, ali mozes da zahtevas da to ne rade, mada i to je zgodno, jer ako pokidas tu strunu, placas 20.000 da ti ponovo instaliraju.

lose: kvalitet slike na kanalima MTS-a je OSETNO losiji od kvaliteta slike preko SBB-a... preko MTS-a je neki bas nizak bitrate, i samo su HD kanali, bar donekle pristojni (i dalje dosta losije od SBB-a, ali navicices se vremenom def)...
montazeri su blago receno DEBILI, probili su mi strujni kabl, zamalo i na drugom zidu i onda mi je ponudio da mi busi kroz ram od vrata, eeeej sigurica...
likovi nemaju jebani aparat koji pokazuje gde se kablovi nalaze u zidu...
Uzeo bih samo net i upgradeovao telefon ako se odlucim na tako nesto. Izaslo bi malo jeftinije od sbba i to je to. Umesto ~3500, sad bi mi bilo 2000 dinara net i telefon, recimo.
Kablovi mi idu kroz zid, tako da nema problema sa tim, a brzina bi mi bila manja za 50mbs od sbba, sad imam 250. Nisam detaljno racunao, posto nisam siguran da li cu uzeti jos uvek, moram da stavim na papir pa da vidim tacno. Ima tu jos nekih kombinacija, ali da ne duzim.

Jel zna neko kako da nadjem moj network securuty key? Dosao sam sa posla i upalio poslovni laptop i umesto da se po obicaju konektujem na wife, kaze: "Enter your network security key". Probao sam sve one sifre na ruteru i nece. Pokusao sam na desktop racunaru da nadjem ali ne ide.

Mozda su preozbiljno shvatili onu izreku ''gasi internet motaj kablove ajmo kuci''.

Back
Top Bottom