Super Simke 64
Well-known member
- Reaction score
- 917
Isto veliki + za Zmaj u MTS-u, baš skoro sam produžio ugovor. Po prethodnom ugovoru nisam mogao da prenosim minute, SMS i internet, sada se sve preostalo iz prethodnog meseca prenosi u naredni. Takođe ranije mts minute nisam mogao da koristim pre nego što istrošim zajedničke, sada mogu.
250 minuta prema drugim mrežama i fiksnoj telefoniji, 5000 minuta prema mts mobilnoj mreži, 250 SMS-ova prema svim mrežama, 15 GB interneta, plus po 5GB za TikTok i instagram, sve preostalo iz prethodnog meseca se prenosi u naredni. Iako TikTok i Instagram ne koristim, uz Viber koji svi imaju instaliran i namešten YouTube da u mobilnoj mreži ima max rezoluciju 480p, je po meni, za 1050 rsd, fenomenalan value.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
250 minuta prema drugim mrežama i fiksnoj telefoniji, 5000 minuta prema mts mobilnoj mreži, 250 SMS-ova prema svim mrežama, 15 GB interneta, plus po 5GB za TikTok i instagram, sve preostalo iz prethodnog meseca se prenosi u naredni. Iako TikTok i Instagram ne koristim, uz Viber koji svi imaju instaliran i namešten YouTube da u mobilnoj mreži ima max rezoluciju 480p, je po meni, za 1050 rsd, fenomenalan value.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk