• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

Drz se DieHardmane! #21vek
Svuda oko mene stavljaju nove bandere, a u mojoj ulici nista. T_T
cAOVwYM.jpg

Nekad je optika bila daleko od mene, u drugim drzavama. Pa daleko od mene samo u velikim gradovima srbije. Pa daleko od mene, samo u centru Kule. A sada je prekoputa kod mog prvog komsije.

Svuda oko mene stavljaju nove bandere, a u mojoj ulici nista. T_T
cAOVwYM.jpg

Nekad je optika bila daleko od mene, u drugim drzavama. Pa daleko od mene samo u velikim gradovima srbije. Pa daleko od mene, samo u centru Kule. A sada je prekoputa kod mog prvog komsije.
Nekada davno kada sam igrao na PC-u bila mi je vazna brzina neta jer sam skidao igre sa torenta. A sada, kada sam legit console only, brzina mi je postala nebitna. Tako da mojih 600 mbps-a (sbb) mi je i vise nego dovoljno.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

https://satellitemap.space Vidi se da su poceli da salju satelite u polarne orbite. Ti modeli imaju laserske linkove da bi mogli da dobace od polova do udaljenih baznih stanica na okolnim kontinentima.

A sajt mi kaze da je od moje zadnje posete [pre tacno 5 meseci] SpaceX dodao 852 starlink satelita, i deorbitirao 24 stara.

Odoh u neku ruralnu vukojebinu, Brnaba obecava odlican net ubrzo.

:D

Odoh u neku ruralnu vukojebinu, Brnaba obecava odlican net ubrzo.

:D
Brate Die imas mesta kod mene koliko hoces ako zelis da se preselis. Stanarina za drugara sa foruma je naravno 0 dinara. Ni net ne moras da placas sve o mom trosku.
Ja sam iz ovog sela gde je zapocet ovaj projekat.🤣🤣🤣

Salu na stranu raskopali su nam celo selo. Bila Brnaba u nedelju pohrlili matorci na docek od omladine nije bio skoro niko. Jedva navatali 5-6 dece da je ne doceka prazna skola. Izgleda da im ovde bilo najlakse da zapocnu projekat. Krenuli od Mladenovca i kad su naisli na prvo brdo od 200 metara tu poceli radove. Rade punom parom kazu da ce prvi prikljuci biti do nove godine. Najace od svega je za Mladenovac nisam siguran ali Topola i Arandjelovac 100% nemaju optiku i ko zna kad ce je dobiti. Ali zato mi i jos par sela koja stvarno jesu u vukojebini to jest na planini Rudnik dobijaju sada.

Naravno, dupe bi dali da izvuku sto vise para od gradjana, u gradu su vec svuda uveli, sad idu po selima...

Story time:

Zove me nepoznat pancevacki broj u cetvrtak i predstavi mi se osoba da je iz mtsa, zove me zbog dugovanje od 1633 dinara za jul 2022. za adresu na Vidikovcu. Hvala Vam sto ste me obavestili, bice iznos uplacen. Hvala Vama, dovidjenja.

Posto vise nisam godinama na toj adresi, a sestra uredno placa te racune, okrene ona mts, njima nije poznat ni broj racuna koji mi je devojka ostavila, ni poziv na broj, a jos manje logika zasto sam ja povezan sa tom adresom kada je vlasnistvo prebaceno godinama pre ovog jula 2022. Potvrde oni da je sve regulisano i da nema nikakvih dugovanja.

Malopre:

Zove me 027 pozivni broj, sa istom pricom:
operater - da li ste gospodine izmirili dug od 1633 dinara?
ja - Gospodjo, pricao sam sa mtsom, oni su mi potvrdili da nikada nisam imao dug prema njima
operater - kad ste ih zvali?
ja - odmah posle razgovora sa Vama u cetvrtak. dajte mi punu adresu na Vidikovcu za koju vidite dugovanje.
operater - ja to gospodine nemam, a korisnicki servis nema uvid u Vasa dugovanja
ja - znate li za koju uslugu imam dugovanje?
operater - imate za telefon
ja - dajte mi broj fiksnog telefona za koji imam dugovanje
operater - ja to gospodine ovde ne vidim
ja - vasa prica nema nikakvog smisla, a najmanje ima logike zasto me mts zove iz 027 i odakle Vama moj broj?
operater - gospodine, ja cu morati da obelezim ovaj poziv sa negativnim ishodom da ne zelite da izmirite svoje dugovanje
ja - molim vas to uradite, a ako me jos jednom pozovete, tuzicu Vas ne znam kako, ali cu naci nacin

Prosto nisam mogao da verujem da se bave ovim sistemom prevare kod nas, ali je prilicno opasno, ako navataju neke nesnadjene penzionere, mogu lepu kolicinu novca da zgrnu. Jezivo

Story time:

Zove me nepoznat pancevacki broj u cetvrtak i predstavi mi se osoba da je iz mtsa, zove me zbog dugovanje od 1633 dinara za jul 2022. za adresu na Vidikovcu. Hvala Vam sto ste me obavestili, bice iznos uplacen. Hvala Vama, dovidjenja.

Posto vise nisam godinama na toj adresi, a sestra uredno placa te racune, okrene ona mts, njima nije poznat ni broj racuna koji mi je devojka ostavila, ni poziv na broj, a jos manje logika zasto sam ja povezan sa tom adresom kada je vlasnistvo prebaceno godinama pre ovog jula 2022. Potvrde oni da je sve regulisano i da nema nikakvih dugovanja.

Malopre:

Zove me 027 pozivni broj, sa istom pricom:
operater - da li ste gospodine izmirili dug od 1633 dinara?
ja - Gospodjo, pricao sam sa mtsom, oni su mi potvrdili da nikada nisam imao dug prema njima
operater - kad ste ih zvali?
ja - odmah posle razgovora sa Vama u cetvrtak. dajte mi punu adresu na Vidikovcu za koju vidite dugovanje.
operater - ja to gospodine nemam, a korisnicki servis nema uvid u Vasa dugovanja
ja - znate li za koju uslugu imam dugovanje?
operater - imate za telefon
ja - dajte mi broj fiksnog telefona za koji imam dugovanje
operater - ja to gospodine ovde ne vidim
ja - vasa prica nema nikakvog smisla, a najmanje ima logike zasto me mts zove iz 027 i odakle Vama moj broj?
operater - gospodine, ja cu morati da obelezim ovaj poziv sa negativnim ishodom da ne zelite da izmirite svoje dugovanje
ja - molim vas to uradite, a ako me jos jednom pozovete, tuzicu Vas ne znam kako, ali cu naci nacin

Prosto nisam mogao da verujem da se bave ovim sistemom prevare kod nas, ali je prilicno opasno, ako navataju neke nesnadjene penzionere, mogu lepu kolicinu novca da zgrnu. Jezivo
možda bi ipak trebalo da prijaviš taj 027 broj vtk specijalcima...

Back
Top Bottom