• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Poll: Kada izlazi novi Nintendo Switch?

Kada izlazi nova Switch konzola?

• Q2 2023.

• Q3 2023.

• Q4 2023.

• Q1 2024.

• Q2 2024.

• Q3 2024.

• Q4 2024.

• Q1 2025.

• Q2 2025. ili kasnije

Results are only viewable after voting.
Rog Ally zdere bateriju kao svinja, i kosta 800 eur u evropi. Nintendo ce ici sa necim laganijim, ali PS4-ish nivo perfomansi je super za handheld, ako je konzistentan. Portable PS4 koji se ne cuje kao mlazni motor, i kome baterija konzistentno traje preko 3h je sasvim dovoljno. Outdated hardver nije sprecio Switch da bude ovoliko popularan.

Rog Ally zdere bateriju kao svinja, i kosta 800 eur u evropi. Nintendo ce ici sa necim laganijim, ali PS4-ish nivo perfomansi je super za handheld, ako je konzistentan. Portable PS4 koji se ne cuje kao mlazni motor, i kome baterija konzistentno traje preko 3h je sasvim dovoljno. Outdated hardver nije sprecio Switch da bude ovoliko popularan.
Ma da, ali ono, svi bi voleli da bude mocniji, iako znamo da nece hahaha

Ja zato navijam samo da izađe što kasnije, veće šanse za normalniji HW i što noviju verziju DLSS-a.

Ja se radujem svemu sto bude pokretalo Mario Galaxy 3, kad vec nece da prave propisnu kucnu konzolu. 🤣
Mada definitivno se necu zaletati sa kupovinom. I Switch slabo ikoristim.

Yuzu je bio u developmentu oko 3 mjeseca prije RCM exploita.
Jbg, ja koliko se secam posle exploita je razvoj drasticno ubrzan. Ali opet davno je bilo, vise me piraterija zanimala.

Ja se radujem svemu sto bude pokretalo Mario Galaxy 3, kad vec nece da prave propisnu kucnu konzolu. 🤣
Mada definitivno se necu zaletati sa kupovinom. I Switch slabo ikoristim.

Jbg, ja koliko se secam posle exploita je razvoj drasticno ubrzan. Ali opet davno je bilo, vise me piraterija zanimala.
Isto, jedno vreme sam ga ganjao bas dosta, sa drustvom najvise. Za to mi je i dalje zakon. Sad uglavnom stoji i skuplja prasinu i to i ps5.

Ja mislim da treba da nastave sa starom konzolom do 2030.
Rimejci da pljuste, krzavi 3D neka leti...pa onda polako. 2030 novi switch snage ko XSS bajo moj.

Isto, jedno vreme sam ga ganjao bas dosta, sa drustvom najvise. Za to mi je i dalje zakon. Sad uglavnom stoji i skuplja prasinu i to i ps5.
Taj rad. A i koliko god konzola bila dobra sto se ponude igara tice usrali su sa zamenom N. eksluziva sa portovima Wii U igara.
Kapiram da vecina ljudi nije igrala te igre, ali ja kao vlasnik wii u kada je bio aktuelan sam sve to vec odigrao.

Last edited:
Krajnji red bi bio, obzirom da će tada biti 7 godina od izlaska Switch-a...

Kasni u odnosu na ocekivanja.

Samo LCD na launchu ce razocarati mnoge, ali to je ocekivana taktika nintenda. Niko nece godinama odbiti da kupi Switch 2 samo zbog ekrana. OLED ce da stigne kada prodaja bazicnog modele krene da posustaje.

Mislim da nece staviti toliko storage-a. Max 256GB, ne bi me cudilo i da bude 128GB.

Svejedno ako budu koristili micro sd i dalje. Nije neki veliki problem kartice su jeftine. A igre ne zauzimaju mnoo kao na PS4 i XSX. Osim ako se ne ide samo na digitalu.

Ako snaga konzole bude u rangu Steam Deck-a, to ce je staviti na PS4 nivo. A za taj perf igre mogu da budu bas povelike.

Mene vise interesuje koliko ce RAM-a da stave. 16GB bi bilo idealno.

Back
Top Bottom