• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Poll: Kada izlazi novi Nintendo Switch?

Kada izlazi nova Switch konzola?

• Q2 2023.

• Q3 2023.

• Q4 2023.

• Q1 2024.

• Q2 2024.

• Q3 2024.

• Q4 2024.

• Q1 2025.

• Q2 2025. ili kasnije

Results are only viewable after voting.
Pro je odlican kontroler i prosto je obavezan za Switch. Nekad zaboravim da se on uopste puni 🙂

Bojim se da je kupovins Pro-a waste many jer smo najverovatnije u predposlednjoj godini switcha. Da je 2020.ili 2021.mozda bih ga kupio, ovako i ne bas...

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Kupiš neki adapter tipa 8Bitdo i koristiš džojstik sa neke druge konzole na Switchu,
koji naravno posle koristiš po potrebi i za druge konzole..

Uspeo je da nagura bas puno maybe/may u ovaj tweet. :D

Samo ce izazvati neopravdan hype, a Nintendo ce cutati jos ko zna koliko.

Teško da od ovog može nastati neki hype i čak i bez maybe/may,
leak-ove/rumore imamo već duže vreme, a bilo je očekivano da će Nintendo uskoro početi da pokazuje/govori o hardveru partnerima,
ali ne i medijima (taj deo je teško tačan), takođe bi reveal ove godine bio veliko iznenađenje..

Reveal ce prvo biti najavljen u quarterly finansijskim izvestajima i intervjuima sa deonicarima. Dok toga ne bude, nema nista do javne najave.

Bez problema bi mogli da najave konzolu početkom sledeće godine a da pre toga ništa ne spomenu u quarterly/finansijskim izveštajima..

Switch 2 hardvare uspeo da pogura Matrix Awakens, ko zna koliko optimizovano. Ne spominje se Lumen i Nanite, ali spominje se RT i DLSS.
Ako pusta taj UE5 demo, svakako ce biti drasticno bolje od Switch 1.

Jos samo da taj "target spec" zaista zavrsi u Switch 2.

Tu istu vest sam ja preneo gore, ali ljude izgleda mrzi da kliknu na link i procitaju celu vest.

Brate koliko su se love natukli od Switch-a mogli bi da izbace monstruma od konzole i da gube po 200$ na svakoj prodatoj jedinici kao u zlatna doba konzola, al naravno pre ce se desiti world piece nego da se veliki nintendo odvoji od maksimalnog profita :D

Switch 2 hardvare uspeo da pogura Matrix Awakens, ko zna koliko optimizovano. Ne spominje se Lumen i Nanite, ali spominje se RT i DLSS.
Ako pusta taj UE5 demo, svakako ce biti drasticno bolje od Switch 1.

Jos samo da taj "target spec" zaista zavrsi u Switch 2.

Biće u svakom slučaju drastično jači nego Switch 1 čak i bez DLSS-a,
čak i oko PS4 level hardver plus DLSS je baš ogromna razlika u odnosu na trenutni Switch.

Tu istu vest sam ja preneo gore, ali ljude izgleda mrzi da kliknu na link i procitaju celu vest.

Loš tajming, većina pročita poslednju vest, ali evo imaš like od mene. :D

Brate koliko su se love natukli od Switch-a mogli bi da izbace monstruma od konzole i da gube po 200$ na svakoj prodatoj jedinici kao u zlatna doba konzola, al naravno pre ce se desiti world piece nego da se veliki nintendo odvoji od maksimalnog profita :D

Jbg, da su se tako lako odvajali od profita ne bi ni bili danas tu gde jesu, oni su jedini konzolni platform holder koji se bavi samo gaming-om (za razliku od MS-a i Sony-a), zato uvek i gledaju da rade sa profitom pošto nemaju drugu grane poslovanja da ih vade ako im ne ide gaming, da je i Sega slično razmišljala možda bi još uvek imali i Sega konzole..

Ne znam kako je to što nemaju druge grane da ih vade bolja pozicija nego Sony koji mora od gaminga da finansira ostale propale grane firme.

Uglavnom, pogodio sam kad sam prognozirao da ce biti jaka konzola, dok su svi bili u fazonu, neee, bice slaba, mora dock i tako to, bravo ja!!!

Ne znam kako je to što nemaju druge grane da ih vade bolja pozicija nego Sony koji mora od gaminga da finansira ostale propale grane firme.

Nisam rekao da je bolja već drugačija pozicija, recimo Sony je većinu svojih konzola prodavao sa gubitkom na launchu-u, MS da ne spominjem,
Nintendo je samo 3DS (posle price cut-a) i Wii U prodavao sa gubitkom na launchu.

Uglavnom, pogodio sam kad sam prognozirao da ce biti jaka konzola, dok su svi bili u fazonu, neee, bice slaba, mora dock i tako to, bravo ja!!!

Definiši jaka konzola?

Biće jaka u poređenju za trenutnim Switch-om i za handheld uređaj, ali osetno slabija u poređenju a curent gen kućnim konzolama (ipak je reč o uređaju koji troši 10-15W).

Last edited:
Back
Top Bottom