Ashitaka
Well-known member
Nema sta da objasnjavam pored dzojkona je svaki kontroler bolji xdMa zajebi me tih kolekcionarskih sklonosti. Ja te pitam kako Pro kontroler moze unaprediti iskustvo?
Nema sta da objasnjavam pored dzojkona je svaki kontroler bolji xdMa zajebi me tih kolekcionarskih sklonosti. Ja te pitam kako Pro kontroler moze unaprediti iskustvo?
Ma kakvi, odlicni su mi joyconi, nemam primedbi.Kupiš neki adapter tipa 8Bitdo i koristiš džojstik sa neke druge konzole na Switchu,
koji naravno posle koristiš po potrebi i za druge konzole..
Switch 2 hardvare uspeo da pogura Matrix Awakens, ko zna koliko optimizovano. Ne spominje se Lumen i Nanite, ali spominje se RT i DLSS.
Ako pusta taj UE5 demo, svakako ce biti drasticno bolje od Switch 1.
Jos samo da taj "target spec" zaista zavrsi u Switch 2.
Tu istu vest sam ja preneo gore, ali ljude izgleda mrzi da kliknu na link i procitaju celu vest.
Brate koliko su se love natukli od Switch-a mogli bi da izbace monstruma od konzole i da gube po 200$ na svakoj prodatoj jedinici kao u zlatna doba konzola, al naravno pre ce se desiti world piece nego da se veliki nintendo odvoji od maksimalnog profita
Ne znam kako je to što nemaju druge grane da ih vade bolja pozicija nego Sony koji mora od gaminga da finansira ostale propale grane firme.
Uglavnom, pogodio sam kad sam prognozirao da ce biti jaka konzola, dok su svi bili u fazonu, neee, bice slaba, mora dock i tako to, bravo ja!!!