Omega
PS5 je đubre
Zavisi sve ima li u dock-u dodatnog hardvera. Ovako kao handheld, Deck je vjerovatno slabiji.I jel ovo na papiru jače od Steam Deck-a i ako jeste ili nije, koliko je jače ili slabije.
Zavisi sve ima li u dock-u dodatnog hardvera. Ovako kao handheld, Deck je vjerovatno slabiji.I jel ovo na papiru jače od Steam Deck-a i ako jeste ili nije, koliko je jače ili slabije.
Nvidia Ampere, iz 2020 pa vidi sad koliko su u koraku sa vremenom. Bice ovo i dalje 20-30 frejmova igranjeNisam pratio detaljno, dakle opet ide praistorijski hardware varijanta?
Hoce siguno. Mada meni ne smeta kad igram na tv. Vise bih voleo da izbace i kucnu konzolu pre bih nju uzeo.samo da oni u tablet ne smjeste LCD ekran na launch-u, to bi bio dealbreaker, barem za mene.
Pa i da ubace hardware iz 2024 ne bi bila jaka jer je handheld ali da se ide na HW koji je na launchu star preko 4 godine...Kao i do sada bitno je koje igre ce biti na novom sistemu. Dzaba jaka konzola ako nema igara i ako im se marketinski ne poklope kockice. Ja sam zadovoljan switchom odnosno kako se vrti vecina 1st party igara. Ako bude kao sa trenutnom konzolom ja cu biti prezadovoljan. A da ocekujemo neku konzolu koja moze da parira ps5 i xsx/xss u smislu jacine a da cena bude pristupacna i to sve da smeste u tablet to zaboravite
Da nintendo izbaci "jak" hardver i zvekne jaku cenu bilo bi ma sta ce mi nintendo konzola za te pare da teram "igre za decu"... (ne kazem da bi ti tako rekao) Nintendo ima svoju poslovnu politiku kakvu ima i mi tu ne mozemo nista. Ja bi isto svasta voleo ali mene niko nista ne npita xdPa i da ubace hardware iz 2024 ne bi bila jaka jer je handheld ali da se ide na HW koji je na launchu star preko 4 godine...
Pa to. Bitno da ima dobre igre.Pa zar nije i og switch hardver bio star par godina.
Koga briga za hardver imho bice dovoljno jak za odlicne eksluzive.
Mene vise brine ergonomija i baterija.
Pa ne sećam se jel' bio baš toliko zastareo.Pa zar nije i og switch hardver bio star par godina.
Da duze izdrzi u fioci sa punom baterijom?Pa zar nije i og switch hardver bio star par godina.
Kada je Switch bio izasao, nije bilo nikakve prave handheld konkurencije pa je i PS3/WiiU nivo grafike od te [tada ~3 godine stare] Tegre bio vise nego dovoljan. Cena nije bila preterana i Nintendo je nastancao [i portovao] dovoljno igara.Pa ne sećam se jel' bio baš toliko zastareo.
Da duze izdrzi u fioci sa punom baterijom?
Portujem i ja moj novac u preorder.Mene interesuje ova prva najava da vidim da li ce Switch2 moci da pusta UE5 igre u handheld modu [bez unajmljivanja posebnog tima za pravljenje "miracle port"-a]. Utisci manjih developera koji prave UE5 igre ce tu biti najbitniji.
Epic ce se sigurno potruditi da engine bude sto bolje podrzan, ali ako ne bude nekih prevelikih problema [CPU, ram bandwith], to ce otvoriti bas mnoge igre nintendo publici koje do sada nisu mogli igrati [Square sigurno vec sada portuje FF7 Remake i Rebirth].