Nintedno i besplatno ne ide bas zajednoNa kraju ce ga i besplatno deliti, samo da prodaju igre... a onda kad konacno dodje switch 2, bice jos par godina cross gen igara...
Na kraju ce ga i besplatno deliti, samo da prodaju igre... a onda kad konacno dodje switch 2, bice jos par godina cross gen igara...
crossgen? pa to bi bilo prelepo pošto im igre generacijski kasne bar 3...bice jos par godina cross gen igara...
Nije sve u graficicrossgen? pa to bi bilo prelepo pošto im igre generacijski kasne bar 3...
GTAV? Greota da ne prodaju jos 20-30 miliona.Bas razmisljam sta bi killer app za Switch 2 bio. Tesko da ce nova Zelda ili Mario da budu ekskluzive, mislim da ce ih crossgen drmati bas dugo. Poboljsan FPS u Sw1 igrama? OK, mozda bih presao TotK ponovo sa vecim FPS mada verovatno ne bih, nisam je igrao zbog performansi, a vala naigrao sam se. Cyberpunk? Mozda, ako bude radio bolje nego an Decku, ali nesto mi se cini da ce biti manje vise on par sa Deckom sto se performansi tice.
Za mene je je Sw1 omogucio (relativno) moderne 3rd party igre on the go, sto bukvalno nije postojalo na trzistu pre njega. Danas je za to Deck dosta bolja opcija. Nintendo ekskluzive su bitan deo torte, ali mislim da cemo se nacekati dok ne krenu Sw2 ekskluzive. Bas me zanima.
Pa jedino to, da nas uhvate za nostalgiju i namerno ne izdaju za Sw1.GTAV? Greota da ne prodaju jos 20-30 miliona.
Ja bih voleo da izdaju kompilaciju 8-16bit mario igara sa updateom grafike i hd sprajtovima u stilu Mario Makera.
Kapiram da upakuju u lepo pakovanje islo bi kao ludo za 60e a da nije neki posao. Ono jeste da to moze i switch kec da pokrene ali ne mora nintendo da ga izda za staru konzolu, ne bi im bio prvi put.
Crossgen sa switch 1, ne sa aktuelnim sistemimacrossgen? pa to bi bilo prelepo pošto im igre generacijski kasne bar 3...
Zivi bili pa videli. Ja mislim da nece imati muda da izbace first party igre kao ekskluzive dok ne vide kako ide Sw2 prodaja.Bilo koja veća 3rd party igra koja stiže na Switch 2, teško će stići i na trenutni Switch.
Iako će Nintendo verovatno imati 80-90% cross gen igara, verovatno će izbaciti kao ekskluzivu za Switch 2,
e sad pitanje da li će to recimo odmah biti na početku kao što je novi 3D Mario koji bi trebao da bude launch igra.
Naravno kako vreme bude prolazilo Nintendo će sve manje cross gen igara izbacivati,
u suštini nešto slično kao što su MS i Sony radili sa current i last gen igrama.
nema sanse, mozda neke probrane igre izbace i za sw1 tipa wario,pikmin..... ali pored sw1 piraterije i PC emulacije gde bi switch kec verzija izgledala bolje od nove konzole, nema sanse da cemo videti novu zelda ili mario igru kao crossgen.Zivi bili pa videli. Ja mislim da nece imati muda da izbace first party igre kao ekskluzive dok ne vide kako ide Sw2 prodaja.
Vidis, zaboravio sam na pirateriju. To je vrlo snazan argument da ne izbace vise nista veliko na Sw1, slazem se.nema sanse, mozda neke probrane igre izbace i za sw1 tipa wario,pikmin..... ali pored sw1 piraterije i PC emulacije gde bi switch kec verzija izgledala bolje od nove konzole, nema sanse da cemo videti novu zelda ili mario igru kao crossgen.
Znam da je Wii U verzija primer koji dokazuje suprotno ali ta zelda je bukvlano obecana i izdali su je reda radi. Mislim da to necemo ponovo videti.
Mislim da ce switch kec dobiti jos par remastera/portova sledece godine i da ce to biti sve sto cemo videti od nintenda.
Posle toga ocekujem crossgen rpg anime farm simulatore,Lets dance igre i zezalice za bas malu decu.