• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Poll: Kada izlazi novi Nintendo Switch?

Kada izlazi nova Switch konzola?

• Q2 2023.

• Q3 2023.

• Q4 2023.

• Q1 2024.

• Q2 2024.

• Q3 2024.

• Q4 2024.

• Q1 2025.

• Q2 2025. ili kasnije

Results are only viewable after voting.
Zivi bili pa videli. Ja mislim da nece imati muda da izbace first party igre kao ekskluzive dok ne vide kako ide Sw2 prodaja.

Kad je u pitanju nova konzola, sigurica je izbaciti jaku eksluzivu koja će prodavati konzole,
ali obzirom da će Switch 2 verovatno biti rasprodat prvu godinu u svakom slučaju, mogu da idu na cross gen i na veću prodaju igre.

Piraterija generalno uzima vrlo mali procenat od realne prodaje,
teško će Nintendo uzimati u obzir pirateriju kada budu odlučivali da li će neka igra biti ekskluziva ili cross gen.

Last edited:
Mislim da će sigurno imati bar jednu takvu igru na launch-u kako bi pokazali snagu i mogućnosti konzole.

I da porade na uzasnoj ergonomiji, za uredjaj koji kao treba da sluzi i kao handheld nemogu da verujem da je udobnost na zadnjem mestu... Kada 3rd party resenja imaju ergonomiju, a preskupi original joyconi djubre tesko.

Ergonomija nije nemoguća da se se desi jer je jeftinija od hal- effect senzora i sl. Prilično sam siguran da će Nintendo da štedi na svakom mogućem šrafu, konektoru i dugmetu though.

CEO Tajvanskog proizvodjaca cipova Weltrend Semiconductor je u finansijskom izvestaju napomenuo da ce u sledecem kvartalu [oct-dec] krenuti proizvodnja i sklapanje velikog broja novih modela Nintendo, PlayStation i Xbox konzola.

Od ove tri konzole [Switch 2, PS5 Pro i Adorably all digital Series X], jedino Nintendo ima potrebu da napravi bas veliki broj hardvera.
PS4 i PS5 su kretali sa proizvodnjom u julu/avgustu za novembarski launch.

Nintendo has filed a new 24GHz wireless device with the FCC — and it isn’t the Switch 2.

Nije 100% sigurno da će biti za Switch 2, ali deluje kao neki dodatak za Switch 2.

Izdaju oni sa vremena na vreme u Japanu uredjaje za medicinsko nadgledanje [analiza spavanja i sl], ovo lako moze biti to.

Ja i dalje ne verujem da će izgledati maltene skroz isto kao Switch 1. Ne ide mi to sa Nintendom. Jel ima i dalje rumora da će imati dva ekrana koji se rasklapaju ili nešto slično ili se o time više uopšte ne priča?

I jel ovo na papiru jače od Steam Deck-a i ako jeste ili nije, koliko je jače ili slabije.

Switch im je konzola u kojoj su najzad napravili svoj digital store servis, imaju desetine miliona online accoutova sa gomilom kupljenih igara i ljude koji redovno kupuju DLC-ove i pretplate. Ako ne ponude 100% BC bice napadnuti ne samo od strane korisnika koji hoce da zadrze svoj stari softver, vec i od strane investitora koji zele da nintendo najzad redovno i predvidljivo muze pare u novim generacijama hardvera [kao sto to rade Sony i MS rade odavno].

Apsolutni im je cilj da Switch 2 bude sto slicniji kecu, uz resavanje problema koji igraci i developeri zele [bolje performanse].

Ostaje nam da vidimo kako ce da odrade marketing. Sa WiiU su se bili zajebali od starta, a sada ce imati dosta laksi posao. Svi znaju da stize direktni naslednik.

Nemojte zaboraviti da je nintendo od kraja 80tih imao rucnu i kucnu konzolu. Sada toga nema jer switch objedinjuje oba. I nema toliko mesta za gresku i moraju ici na sigurno a to je po meni "switch 2" jer ako ovo zajebu bice tesko opstati. Nadam se samo da nece zabrljati nesto xd

Last edited:
Back
Top Bottom