• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Poll: Kada izlazi novi Nintendo Switch?

Kada izlazi nova Switch konzola?

• Q2 2023.

• Q3 2023.

• Q4 2023.

• Q1 2024.

• Q2 2024.

• Q3 2024.

• Q4 2024.

• Q1 2025.

• Q2 2025. ili kasnije

Results are only viewable after voting.
Tako je, zivim za to, cuo sam ko prvi stigne do 10.000 postova, dobija RTX 5090

Dole otvori za hladjenje uz unutrasnji ventilator?

Ja sam iskreno razočaran što će ovo biti potpuno ista samo hardverski jača konzola od Switch 1. Jedan od razloga pored legendarnih first party igara zašto volim Nintendo je to što je maltene svaka njihova konzola donosila nešto novo za razliku od ostalih koji su jedino pojačavali performanse a sada će izgleda i oni to isto uraditi 😞

Jbg to se trazi 2 u 1 uradjaj, sta bolje pozeleti pored standardnih konzola. Inace osim jacine nije bas da su iste ako nista tu je veci displej, a verujem da su prelezali Switch decije bolesti. Sto se mene tice za sada sam zadovoljan i spokojan docekijem izlazak sa vec odvojenih 500 eura 🙂

Last edited:
Dok se u Nintendu odluče napraviti službenu prezentaciju, neće biti skoro nikakvog hajpa, sve će biti poznato manje više po pitanju hardvera.

Ja se još uvek nadam da su sve ovo bili troll leak-ovi sa njihove strane i da će nas kada najave konzolu iznenaditi sa rasklopivim ekranom koji se pretvara u dva u portable modu čime bi mogli da na konzolu portuju u originalnoj izvedbi i sve DS i 3DS igre i da na tv može da se poveže samo dock i da prikazuje gornji ekran dok Switch tada služi kao donji ekran za igre. Time bi igre za sve generacije Nintendo konzola mogle da se igraju na način kako su se igrale na svim originalnim konzolama a i nove igre bi bile drugačije od PS5, Xbox Series, Steam Deck i ostalih aktuelnih portable konzola.

Šanse za tako nešto su ono baš u domenu statističke greške. U najboljem slučaju ćeš 3DS igrati kao na Steam Deck-u (odn. DS na WiiU):

citra-emulator-larger-upper-screen-for-steam-deck-custom-v0-4cuuhsz4safc1.webp

Da, nema šanse da urade nešto slično, sad imaju samo jednu platformu, tako moraju da igraju malo sigurnije,
zašto bi se zezali sa dva ekrana kada je Switch proveren koncept, mada mislim da i dalje ima neke šanse za neku AR/VR implentaciju..
Ali nisi jedini koji slično razmišlja

Deluje da će i Switch 2 imati podršku za MicroSD (Express)

Last edited:
Da, ali sad je dodatno potvrđena i znamo o kom tipu MicroSD kartice se radi.

Tip SD kartice je bio poznat i tada, slabo koriscena tehnologija zasvnovana na PCIE standardu. DF je bio pricao o tome tokom rasprave o tom shipping leak-u.

OK, i sad je dodatno potvrđeno..

Last edited:
mnogo niska rezolucija na OG 3DS-u, ogromna razlika u odnosu na 3x rezoluciju u emulatoru.

Back
Top Bottom