• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Biće vrijeme za PS5 Pro i XSXX dok developeri krenu masovno iskorištavati hardver, a do tada će biti gomila crossgen naslova.

Netačno. Da si igrao/video brzine učitavanje u igrama tipa GoT, RE Village, R&C Rift Apart, DeS, Spider-Man Miles Morales, Returnal (ovo su samo neke od za koje znam da su učitavanja baš brza) ne bi to pisao.
Osetno brže od običnog pc ssd-a ili za samo sekund brže ko beskorisni M.2 SSD?

Ne znam šta je po tebi osetno brže, ali ako su učitavanja u igrama maltene instant (negde i ispod 2 sekunde), smatram to big deal-om obzirom na učitavanja u prethodnoj generaciji konzola.

...ako nista ps5 barem ima jednu igru koja gura novi hardver, ratchet&clank

ako su učitavanja u igrama maltene instant (negde i ispod 2 sekunde), smatram to big deal-om obzirom na učitavanja u prethodnoj generaciji konzola.

Fora je sto sve to moze i standardni 2000-3000MB/s M2 SSD, a oni to predstavili kao drugi dolazak Isusa.

Ne znam kako je na PC-u, ali meni je ovo (npr.) prilično impresivno.

Od 4:39min

sto se mene tice lako zamenjiv ssd je mnogo bolja varijanta od lemljenog ssd.
A za ucitavanje me boli tuki ako me igra vuce da igram cekacu 30 sekundi lagano, ako je igra sranje ne pomazu ni instant ucitavanja.

Sve mi diraj, očevinu mog Sonija ne.
Nema tu ko šta kome da dira, facts are facts.

A i testirana je SN750 SE verzija, a ne redovna (gen. 3). Nije neki Kingston od ne znam kakve brzine čitanja/pisanja. Opet je to veoma brz m.2 SSD.

A i testirana je SN750 SE verzija, a ne redovna (gen. 3). Nije neki Kingston od ne znam kakve brzine čitanja/pisanja. Opet je to veoma brz m.2 SSD.

Pa i standardni Gen4 su se odavno odomacili. :)

Dajte neke igre jebo hardware.

Ali ce sledeca godina samo tako da šuri. Kolektivno prelazimo u konzolaše ako Radža ne postane Spasitelj.

sto se mene tice lako zamenjiv ssd je mnogo bolja varijanta od lemljenog ssd.
A za ucitavanje me boli tuki ako me igra vuce da igram cekacu 30 sekundi lagano, ako je igra sranje ne pomazu ni instant ucitavanja.
Ali bi ipak radije da ti se igra koja ti se sviđa brže učitava?

Dajte neke igre jebo hardware.
this

fale igre! pocetak i kraj problema

a ove polupane crossgen definitive remaster igre nikako ne pomazu celokupnom utisku
obe konzole imaju par igara gde pokazuju svoju snagu i slabosti kao i sta mozemo da ocekujemo od njih

stice se jako dobar (hardware & quality) utisak za obe konzole....eto konacno za promenu:)
ali zato fasujemo mrvice sa stola sto se tice igara

Back
Top Bottom