Osetno brže od običnog pc ssd-a ili za samo sekund brže ko beskorisni M.2 SSD?Netačno. Da si igrao/video brzine učitavanje u igrama tipa GoT, RE Village, R&C Rift Apart, DeS, Spider-Man Miles Morales, Returnal (ovo su samo neke od za koje znam da su učitavanja baš brza) ne bi to pisao.
...ako nista ps5 barem ima jednu igru koja gura novi hardver, ratchet&clank
ako su učitavanja u igrama maltene instant (negde i ispod 2 sekunde), smatram to big deal-om obzirom na učitavanja u prethodnoj generaciji konzola.
Konstantno se zaboravlja da se hajpovao I/O sistem koji može da dekompresuje ogromnu količinu podataka. SSD je bio pola priče, sem za laike.
Selektivno pamćenje stvara rasprave.Konstantno se zaboravlja
Nema tu ko šta kome da dira, facts are facts.Sve mi diraj,očevinumog Sonija ne.
A i testirana je SN750 SE verzija, a ne redovna (gen. 3). Nije neki Kingston od ne znam kakve brzine čitanja/pisanja. Opet je to veoma brz m.2 SSD.

Dajte neke igre jebo hardware.
Ali bi ipak radije da ti se igra koja ti se sviđa brže učitava?sto se mene tice lako zamenjiv ssd je mnogo bolja varijanta od lemljenog ssd.
A za ucitavanje me boli tuki ako me igra vuce da igram cekacu 30 sekundi lagano, ako je igra sranje ne pomazu ni instant ucitavanja.
Sad se podrazumeva promena hardvera na dve godine kao Ajfon tako kažuRadije bih da ne bacam konzolu kad crkne ssd.![]()
Kad i ako to prikažu u akciji, onda ćemo da pričamo.Konstantno se zaboravlja da se hajpovao I/O sistem koji može da dekompresuje ogromnu količinu podataka. SSD je bio pola priče, sem za laike.
thisDajte neke igre jebo hardware.