• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ja sam i sadašnjim stanjem zadovoljan sa PS5. Hitovi sa PS4 su dobili upgrade u vidu 60FPS i bržeg (ne instant) učitavanja, dok cross-gen naslovi imaju instant-load, raytracing, 60-120FPS, a sama konzola je tiha u radu.

Po dobroj ceni sam sa KP uzeo i SN850 1TB Gen4 SSD, koji Sony preporučuje.

Kao neko ko je platio MSRP, a nije bio uslovljen da kupuje neke igre koje ne želi, ja sam jako zadovoljan PS5.

Malo mi je žao zbog nestašice PS5 i XboxSX, jer ako se ovako nastavi, a kriza sa komponentama se produbi, ova generacija konzola će da zastari i pre nego da svi koji žele dođu do konzola, a to se na kraju odražava i na razvoj igara. Onda ćemo juriti PS5Pro/PS6 za koju godinu, pa sve jovo na novo.

Ja nisam Tsushimu, GoW i TLoU 2. God of war cu da iduci mesec na PCu ove ostale cu kad uzmem PS5.

Meni Tsushima bila ko da igram PS5 Igru jbt, pred kraj malo padne taj feel al dve trećine sam baš bio u obla

Ma dobra je konzola, ali me stvarno ništa od igara koje su izašle baš za nju ne privlači. Jedino da završim tsuahimu možda.

Imao sam priliku prošle godine da uzmem digital, preko nekih jakih vezica kod lokalnog distributera, ali sam prepustio drugaru koji nije igrao ništa sa ps4, da odigra nešto the way it's meant to be played, što kažu.

Realno ni na PS4 u prvoj godini nije bilo igara. Dok ne crkne prethodna generacija (a vala trajaće izgleda u nedogled) nema nama ozbiljnog next gena, ovo dosad je uglavnom neozbiljno 😂

Ma dobra je konzola, ali me stvarno ništa od igara koje su izašle baš za nju ne privlači. Jedino da završim tsuahimu možda.

Imao sam priliku prošle godine da uzmem digital, preko nekih jakih vezica kod lokalnog distributera, ali sam prepustio drugaru koji nije igrao ništa sa ps4, da odigra nešto the way it's meant to be played, što kažu.

Slazhem se s obojicom. Ni na PS3 vala nije bilo igara u pochetku, a na PS4 nema ni sada :D Preciznije, nema mnogo igara koje su mi must-play na PS4, osim ochiglednog Bloodborne. Zbog iskustva sa PS3 i PS4 (pogotovo ono kliberenje sa PRO verzijom konzole), ne nameravam skoro da pazarim PS5.

Drugo vreme, ne možemo isključiti multi plat naslove iz priče o konzolama danas. Ja na PS3 nisam ni razmišljao jel ekskluziva nego jel me zanima ili ne igra posebno jer nisam hteo više da sedim za PC i igram. Znao sam da su slabije performanse, seckalo kočilo who cares odigrao preko 80 igara na konzoli.

Više je bila priča da se za sad previše forsira cross gen a slabo next gen only ne da ne postoje igre u PS5 kutijama

Drugo vreme, ne možemo isključiti multi plat naslove iz priče o konzolama danas. Ja na PS3 nisam ni razmišljao jel ekskluziva nego jel me zanima ili ne igra posebno jer nisam hteo više da sedim za PC i igram. Znao sam da su slabije performanse, seckalo kočilo who cares odigrao preko 80 igara na konzoli.

Više je bila priča da se za sad previše forsira cross gen a slabo next gen only ne da ne postoje igre u PS5 kutijama
Ja sam tu samo da dolijem malo ulja na vatricu, oprosti.
No, ja sam pisao o ekskluzivama. Kapiram da je trebalo naglasiti to, ali eto, shteta je napravljena. :P

Pa vidi imaš ljudi kojima je Witcher 3 najomiljenija PS4 igra, to sam hteo reći. Koje igre dosežu tvoja interesovanja ne dovodim u pitanje

Steta sto je pandemija odlozila toliko igara. U principu vratili smo se na poziciju iz prosle generacije.

Krajem 2014. smo imali jako malo nextgen-only igara, a veliki naslovi su bili najavljeni za sledece godine. Tokom 2015. smo prvo dobili Order 1886 [feb], pa Bloodborne [mart], i na leto je bio Until Dawn [avg]. Od multiplats, najznacajniji su bili Witcher 3 u maju, Arkham Knight u junu, MGSV u septembru i prvi Battlefront u novembru. Vec tada je bilo jasno da vise nema poente praviti crossgen naslove, PS3 i x360 su penzionisani.

In other news, PlayStation izgleda planira svoj kontroler adapter za mobilne

Godfall što dolazi na PS+ nije čak ni puna verzija igre već neki glorified demo bez kampanje [emoji23]
Ahahh...kakva govna. Taj ps+ je smece i jedino ato vredi je vrhunska kolekcija igara za ps5 ownere.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom