Prvi plan je bio da prvi UE5 test stigne ovog proleca u Fortnite-u, pa javni release krajem godine. Ali odlozili su UE5 Fortnite do druge polovine godine.koliko god ratchet lepo izgledao nije ni do kolena tom unreal demou
Dizajn petice se i meni bas nesto ne svidja,izgleda kao da moze lako da se osteti.Meni je bitno da se tu nesto desava, da ima nekih detalja...da ne izgleda kao nesto sto je smandrljano za pola sata.
ps2 ubedljivo najorginalniji izgled sto sekonzola tice(ali samo fat verzija)
Nisam ni ja fan slim konzola uvek sam imao uglavnom te prve edicije PlayStation-a nijedna me nije izdala. Ps3 fat 80gig model mi je ziv i dan danas. Kod petice mi jedino smeta bela boja ništa više, nadam se da ce izaci neka crveno-crna varijanta kao nedavno najavljeni dualsens kontroler.Meni je sem četvorke svaki bio vrh po izlasku. Nisam fan slim verzija, al svakako su uvek bile bolja varijanta
Sto se slim verzija konzola tice tu mi je ps1 pobednik shodno vremenu kada je konzola redizajnirana i kakoje uradjena za to vreme.cetvorka mi je bas slatka, samo moja je vecito prasnjava...
ps2 mi je takodje bio lep, ali slazem se da danas izgleda praistorijski. PS1 izgleda kao da je prethodnik parne masine, mada je ona "one" revizija daleko lepsa.
Zato su po meni fat revizije najbolji kompromis između dizajna i izdržljivosti.Meni je sem četvorke svaki bio vrh po izlasku. Nisam fan slim verzija, al svakako su uvek bile bolja varijanta kao budu izdržljivije itd

To su sve nagadjanja ko i za switch pro..ko zna kad ce re desing ps5 plus verovatno dostupnost ce biti ko i sa ps5 da pola sveta jos ne moze da nabaviAko niste uzeli na Launch-u, onda nema smisla uzimati sada pogotovo kada se zna da se sprema internal re-design ploce, koji ce najverovatno stici pocetkom 2022.