• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

meni je i onako kljakav HZD na ps4 pro bio odlican...igrao bih jos 10 expansiona u toj "staroj" igri lagano
nadam se da ce opet da pocepaju sa grafikom/gameplayom plus 60 fps

jedina crossgen igra koju sam probao je Sackboy i radi odlicno na ps4 pro, dunno rezoluciju (1080+?) al fura ~60 fps nonstop
tako da vise nade polazem u gerilu nego u nabavku ps5:)

squadrons je meh igra, lepa grafika, single pay uzas, raznovrstnost brodova postoji samo na papiru, dosadna i laka za igranje....svakako sam ocekivao vise
multi je dosta zabavniji, u kombinaciji sa online shopom ovo ima totalno smisla da se pojavi na ps plusu
ali mislim da ce ovo biti super zabavna VR igra, jednog dana lol, verovatno je zato takva kakva je....tako ne placem mnogo sto sam dao pare za ovo sme...nvm:)

That's right — just like Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West is a cross-gen title, being made for both PS5 and PS4. It doesn't end there, either. Sackboy: A Big Adventure is also coming to both consoles.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
No love for PC players?

Ranije, pa pitaće ih to odmah pošto je bio prethodni.
Nemam pojma ja na ove dve igre gledam kao PS5 promo materijal, iskreno ne ocekujem da portuju nesto bas ''sveze''. Doduse ja sam samo zeleo Bloodborne nista vise :(

Pa moguće ne mogu sad da proniknem u šahovske poteze. Ovako kao laički, očekivao bi da se desi port. Damin Gambit igra Soni haha

Za 7h novi State of Play i 20min Horizon Forbiden West gameplaya.

Jel imamo dobrovoljca da pravi Horizon Forbiden West temu ili opet ja moram? :D

Edit. Ipak u 23h po nasem vremenu

Last edited:
Za 7h novi State of Play i 20min Horizon Forbiden West gameplaya.

Jel imamo dobrovoljca da pravi Horizon Forbiden West temu ili opet ja moram? :D

Mozda ja napravim i prenesem deo atmosfere rada na ovoj prelepoj i predivnoj igri i naravno najboljem studiju na svetu Gerili (ne).
#gerilada......

Mozda ja napravim i prenesem deo atmosfere rada na ovoj prelepoj i predivnoj igri i naravno najboljem studiju na svetu Gerili (ne).
#gerilada......

Nemoj mozda nego napravi nema puno materijala mozes je napraviti za 10min ionako, a posle edituj sa detaljima main post :D

E2UvPrWWYAYCm1s

TOKYO -- Sony Group, which expects to sell the most consoles in its history in the fiscal year beginning April 2022, is aiming to produce at least 22.6 million PlayStation 5s so it can reach that goal.

Jim Ryan, president and CEO of Sony Interactive Entertainment, the group's gaming unit, said during the company's Investor Relations Day presentation on Thursday, that SIE will "make sure FY2022 will be the highest year" for console sales.

Last edited:
Da, bio je slajd sa ove zadnje investors prezentacije gde su napisali da hoce da ove finansijske godine [do 1. aprila 2022] prebace prodaju PS4 konzole, i da tokom ove generacije obore godisnji rekord PS1 konzole [22.6M].

Videcemo kako ce im ici. Ova genreacija je pocela sa $100 skupljom konzolom, a sudeci kako je PS4 prodavan, snizenja cena ce stizati jako polako.

Last edited:
SEGA naplacuje nostalgiju, ali makar su strpali sve sto su mogli u jedan ne preskup paket

edit-
Dolby Vision and Dolby Atmos are exclusive to Xbox consoles for two years due to an agreement between Microsoft and Dolby
via resetera

Last edited:
Zvali me iz Gigatrona za potvrdu rezervacije. Na spisku ima ljudi koji cekaju od decembra pa ce isporuka biti sukcesivna shodno spisku. U ponudi je samo Disk konzola po ceni od 65 000 dinara.

Jesu insistirali da uzmes i dve igre?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Nama su isto rekli da do kraja jula dobijaju svi kao. Iz gamecentra mislim da se nabavlja, dobijamo i spodermana.
Prijavio sam se i na tu njihovu listu ako se ne varam, ali me nisu jos cimali za to.

Back
Top Bottom