Ja sam 195 na listi za ps5 digital u Gamesu
da li se isplati da cekam ili da otkazem?ako neko struzni zna odgovor nek mi kaze.Hvala 
da li se isplati da cekam ili da otkazem?ako neko struzni zna odgovor nek mi kaze.Hvala 

Gubim zivceOstani na listi, nista ne gubis. Games inace dobija jako malo konzola, ima domacih radnji sa par hiljada ljudi na cekanju.
Meni su rekli da ocekuju vece snabdevanje u skorijem periodu..sigurno lazu al eto da kazem.Hvala na odgovoru 
onakav pc si sastavljao za gaming i sad već bežiš na ps5 koji realno nema igaraJa sam 195 na listi za ps5 digital u Gamesuda li se isplati da cekam ili da otkazem?ako neko struzni zna odgovor nek mi kaze.Hvala
![]()
Necu tv.Kupicu monitor sa 2 1onakav pc si sastavljao za gaming i sad već bežiš na ps5 koji realno nema igara
pre bih ti savetovao da štediš za neki kršten TV, kad već imaš hdmi2.1 grafičku...
Sve si upravu ali takav sam volim da kupujem i isprobavam novu tehniku
jedino nisam probao VR ali to nazalost ne mogu zbog zdravstvenih razloga...

ja se ponadao Star Wars Jedi Fallen OrderRumor:
PlayStation Plus lineup for June is Star Wars Squadrons (PS4), Virtua FIghter 5 Ultimate Showdown (PS4) and Operation Tango (PS5)
Odlično ako dobijemo SW Squadrons![]()