Niko te ne drži za gronik i davi ko pile, pa da moraš da uzmeš Pro. Izbor postoji, ko želi upgrade i nije mu problem da se ispruži, uzeće, ko ne želi (ili prosto nema) neće i toeto. Ionako će se konzola prodati u nekih 10-15% ukupne prodaje PS5 konzole, ako i toliko. Konzola za entuzijaste, take it or leave it. Ja preskačem najverovatnije. Life goes on, neću sigurno kukati i dramiti ko malo deteOvo je bas logican upgrade, evo prodacu Slim za 350e i dati jos 500e da bi bolje video aute u Spidermanu 2 kad zumiram![]()
Mislim da neće, nisu oni Apple.Ako ovo prodje sledece
Možda Mađari budu valjali za 700€ zavisi koliko im se isplati posle povrata AFA-eRealno, US cena od $700 nekako i može da prođe (to ispadne oko 640e), ali su baš zasrali sa cenom od 800e u Evropi,
čak bi cena i od 700e bez drajva bila visoka.
Možda Mađari budu valjali za 700€ zavisi koliko im se isplati posle povrata AFA-e![]()
Ne znam da li pisaju po korisnicima ili zbog cena (i nedostatka profita) ne mogu da subvencionisu hardver kao nekada.@eufrat
Nije ovde problem da li je konzola za entuzijaste ili ne. Vec je problem sto tako ocigledno pisaju po korisnicima i pokusavaju da normalizuju stanje gde su cene kao da su Nvidia a drajv koji ih kosta tipa 20e je dodatna oprema na konzoli za entuzijaste. Ako ovo prodje sledece je da ce hdmi i kabl za napajanje biti izbaceni u fazonu imate od ps4/5 sta ce vam vise mislite na planetu.![]()
To je cena bez poreza u US.Realno, US cena od $700 nekako i može da prođe (to ispadne oko 640e), ali su baš zasrali sa cenom od 800e u Evropi,
čak bi cena i od 700e bez drajva bila visoka.
Zna se ko je uvek bio najjeftiniji na kp i spram čije cene su se ostali prodavci prilagođavali, tako će verovatno biti i sa Pro. Zašto bi iko kupio Pro kod Bore iz Beograda za 750€, ako je kod Pište iz Subotice 700€ (karikiram)
Anyhow znaćemo više posle 26.09. kako stvari stoje