• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

ma ne bih ja to uradio da zaradim znas i sam da ja nisam KP cigan.
Nego bi mi bilo kul imati ovo kao podsetnik na monumentalni fejl koji je igra postala.
Ali ono, 5e kul a ne 40e kul. :D

• PS5 Pro Digital arrives on Nov 14th for £499.99, The disc version (he calls it “deluxe”) arrives Dec 5th at £589.99
  • The PS5 Pro will support HDR10+ and Dolby Vision on select streaming services and physical media
  • Improved Dualsense with better battery life and enhanced triggers
sauce?

Sutra u 17h kratka prezentacija. Za PS4 Pro je Cerny pricao malo vise od 10 minuta, sada ce verovatno brze da prodje kroz raster/RT i upscale poboljsanja. Steta sto nece odmah biti i duzi showcase igara, nadam se da ce pre TGS-a biti neki blowout.

• PS5 Pro Digital arrives on Nov 14th for £499.99, The disc version (he calls it “deluxe”) arrives Dec 5th at £589.99
  • The PS5 Pro will support HDR10+ and Dolby Vision on select streaming services and physical media
  • Improved Dualsense with better battery life and enhanced triggers
Glasinama nema kraja...

...mada bio je valjda prosle ili pocetkom ove godine US/CAN store listing za poboljsani DualSense sa "12h" baterijom, na kraju su povukli taj listing.

Twitter nalog na kojem nema nista osim ta 3 tweet-a. Nula od izvora.

OK ahahaha em nemogu ljudima da prikazu prednost Pro konzole a da ne seru po obicnom modelu i jos ova cena. Kontam da ce do kraja generacije max 10% konzola prodatih biti Pro edicija.

Aj cisto da imamo ovaj bs selling ovde :D

Najbolji deo ce svakako biti ovaj novi upscaler. Ovaj Pro deluje kao da je ovo PS5 koji je trebao da imamo na izlasku ove generacije, taman je dovoljno brz da nudi 60fps sa dobrim IQ, za razliku od base konzola. Al jbg ocigledno da bi ova brzina kostala vise od 1k evrica na izlasku :D

Last edited:
Jbt 800e!?

PS5 Pro digital je ravno 350e skuplji nego PS5 digital, baš ogromna razlika.

"In the US, PS4 Pro accounted for 13% of total lifetime PS4 units"

Ovde će sigurno biti ispod 10% prodatih PS5 Pro konzola od ukupnog broja prodatih PS5 konzola.

Ovo ce izgleda biti prvi playstation koji cu da preskocim. Bas su preterali sa cenom. Da ima citac u tih 800e pa moozda ali ovako stvarno je mnogo.

I? Koliko od vas razmislja za mid-gen upgrade? :)
Cisto da opipam javno mnjenje dali ce uskoro po oglasima biti najezda polovnih PS5 :P

posle ovoga, bogami...

giphy.gif

Pa kako idu cene hardvera ne bi me cudilo :( Kad nvidia zabiberi 5xxx seriju povecace se prodaja ps5 pro :D

Back
Top Bottom