• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Na sredini prosle generacije PS4 je dobio pricedrop u avgustu, PS4 Pro je bio najavljen u septembru, i stigao je u prodaju po staroj PS4 ceni u novembru.

Bas odlican mesec ps+ essential mesec!

Najpopularnija sportska igra na svetu, poslednja Destiny ekspanzija [OK kampanja i odlicna nova sub-klasa] tik pre izlaska Final Shape-a, indie hit, i ghostrunner speedrunovanje.

Podsecanje da je bilo glasina da ce HZD dobiti remaster koji ce podici grafiku igre na HFW nivo, a onda smo u insomniac leak-u dobili i potvrdu za to.
rxtmLKX.png

Odigrao Horizon kad mu je bilo vreme. I Forbidden West sam nekako prešao i platinirao. Više su opasno počeli ovi iz Sonija da smaraju sa remaster i remake. Cela generacija im prodje u remaster i remake. Ništa novo da vidimo. Užas.

Last edited:
Opa, znaci temp PlayStation CEO potvrdio Showcase/State of Play za ovaj mesec. Mislim da je rano za PS5 Pro najavu, osim ako ne planiraju da ga gurnu u prodaju vec na leto.

Nisu puno talasali kada su zamenili poziciju Jimbo-a, i Hermen i Hideaki Nishino nastavljaju da rade svoje iste poslove. Hermen je pored 1st party timova dobio i Bungie+PlayStation Productions [nije ni cudo sto ga je Kojima onako cvrsto podrzao u Physint najavi looooooool ]

Sam Totoki je rekao da najvece 1st party franshize nece izaci do aprila 2025.

Jedan insajder kaze izaci ce Astrobot ove godine, i u ovom finansijskom izvestaju su rekli da Concord izaci tokom 2024. Za tu igru za sada imamo samo CGI trejler. Navodno FPS igra.

Back
Top Bottom