• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Last edited:
Rekli su ranije da rade na vise igara, ali evo ga svez info:

Today, there's a hit show on HBO based on the game, with a second season on the horizon. And yet, said Druckmann, who is now the sole leader of Naughty Dog, "I promise you, we will not be 'The Last of Us' studio forever." Numerous games, he said, are in the works, including "multiple single-player projects."

Kako je tačno TLOU promenio gaming, za bilo kakve trendove i principe dizajna,Uncharted je na pr imao mnogo veći uticaj. Osim ako se to ne odnosi na ovo izlizano DEI politizovanje što su odmah zaskocili u clanku?

Ma duva sebi u dupe kako je uneo moral i moralne odluke u pucačine. Postao je samo još jedan "Holier than thou" lik.

Koliko vidim u article-u, to je pisac clanka napisao a ne Neil.

Tesko je biti uspesan danas...

5Ra4W36.png

Koliko vidim u article-u, to je pisac clanka napisao a ne Neil.

Tesko je biti uspesan danas...
Istina. U glavi sam zapamtio navodnike na pokrečnim rečenicama. Moja greška.

Doduše moj komentar i dalje stoji na osnovu nekih ranijih intervjua.

53771172776_d7b3e397b6_k.jpg

When it launches in August, Concord will debut in a standard edition (available in both physical and digital versions for $39.99 / £34.99 / €39.99 / ¥4,480 MSRP) that provides the full Concord experience, including all 16 playable Freegunners, 12 unique maps set on various worlds, and six distinct team-based game modes, which will expand shortly after launch with regular, post-launch updates for all players at no additional cost.

Evo dobre vesti! Linkovanje sa Discord nalogom ce omoguciti pristup svim audio kanalima na serverima i private audio chat-u sa Discord userima direktno unutar PS5 konzole.

Nema vise potrebe da se audio chat pokrene sa mobilnog telefona.

Evo dobre vesti! Linkovanje sa Discord nalogom ce omoguciti pristup svim audio kanalima na serverima i private audio chat-u sa Discord userima direktno unutar PS5 konzole.

Nema vise potrebe da se audio chat pokrene sa mobilnog telefona.

Sad jos samo da uvedu besplatan online multi i sve im je oprosteno. 🤣

Back
Top Bottom