• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Tom Henderson je objavio i podatke iz interne Sony dokumentacije za PSSR AI upscale.
Na buducim konzolama [PS6] ovaj tech ce ciljati na 4K120 i 8K60, ali sto se PS5 Pro tice, cilj ce biti dostizanje 4K60. Dali su dva primera iz 1st party projekata:

Game1
Standard PlayStation 5 –
Performance Mode – 1080p at 60FPS
Fidelity Mode – 1800p at 30FPS

PlayStation 5 Pro –
1440p at 60FPS (PSSR used)

Game2
Target – Add Raytracing to gameplay

1440p + dobar AI upscale ce biti super nacin da se odigraju buduce PS5 igre, videcemo koliko ce developeri da prihvate raytacing u svim modovima igranja. Tom Henderson je nedavno u svom "future of Assassins Creed" clanku rekao da ce AC Red imati engine koji ce biti osnova za sve buduce AC igre i RT GI ce biti prisutan.

Stellar Blade ovaj put zaista stize 29. marta, savegame se prenosi u punu verziju igre [premijera 26. april]

53598217855-0864d99bc8-4k.jpg

Meni super ispalo, Immortals sam planirao da uzmem kod Erdogana na Xbox store-u, sada ne moram :) A i Minecraft Dungeons je skroz korektna igra.

Ma ja samo extra ponudu i pratim u poslednje vreme. Posto mi je backlog ogroman svakog meseca izbace bar 3-4 igre koje sam planirao da odigram.

Ocekivano, ovo je ponavljanje onoga sto su PS4 igre imale na svojim kutijama i web store listingu.
2zfRnNM.jpg

Kao i ranije, dace ovu oznaku svakoj igri koja doda ma koji enhancement dev odabere [framerate boost, bolji RT, veca reza, veca dinamicna reza]. Steta sto nema posebne oznake za 30fps igru koja na pro-u radi u 60fps, to je dodatak koji bi privukao paznju mnogih igraca.

Back
Top Bottom