• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Ne-aktuelni filmovi

Ne znam nisam ništa njihovo kupovao, čekiraj jel ima zavvi neke od tih naslova

Aaaa znam znam, razmišljao da uzmem RAW od njih pa sam iskulirao zbog drugih stvari. dobra izdanja rokaju

Ja sam uspeo kec Extended Kat ali 2 i 3 ostajem zauvek na tim verzijama odgledanim u bioskopu...

Gledao sam sve mejking off više puta to mi je baš vrh bilo

Hobit trilogiju necu verovatno nikad vise gledati, koje je ono jebeno mucenje. Jedan film jedva izdrzao do kraja, na ostala dva zaspao, pa gledao iz dva dela.
Gotovo identichna situacija, samo shto sam drugi gledao do pola i tu se zaustavio. Nikada ga nisam dovrshio, a na tretji nisam ni pomishljao.

Ja sam ih sve u bioskopu gledao :( Treći deo, 3d i 48fps, najgore bioskopsko iskustvo ikada.
Isto a sto se tice treceg dela ne mogu da kažem da je najgore iskustvo ali recimo da je bilo prilično "cudno". Recimo scene borbe su delovale bas dobro u 48fpsa dok su npr obicne non action scene delovale nekako jeftino.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

scene borbe su delovale bas dobro u 48fpsa dok su npr obicne non action scene delovale nekako jeftino.
ovo. ako bi umeli da naprave dobre prelaze između scena, ja se ne bih bunio za ovakav pristup :D

Meni su sva 3 Hobit filma bili ono okish ali dosadnjikavo, nije da ih pamtim kao neke posebno loše filmove ali sam zaboravio da postoje bukvalno.

The Hunger (1983) - Nisam fan Vampira pa me ni Toni Skot nije mogao naterati ranije. Stil preko sadržaja u svakom smislu, vizuelno barem 10 godina ispred, ono što me posebno iznenadilo baš podseća u nekim momentima na Italo horor u AAA uslovima. Video sam neke kritike da taj BR sa plavim tonovima ne predstavlja ono kako je film izvorno izgledao ali meni se svidelo čak malo po pitanju atmosfere vuče na Blejd Raner u nekim momentima a izašao samo godinu dana kasnije.

Ko voli Gotiku ili ga zanima zašto je Toni Skot odmah regrutovan u AAA

Beverly Hills Cop (1984) - Kada prodju decenije i izvetri sva ta fama, ostane pa jedna OK režirana policijska komedija. Daleko je od 48 sati doduše koji mi je Remek 80ih. Inače oni Panduri što ga prate mi totalno imaju vajb Crnogoraca iz Policajca sa Petlovog Brda, samo kažem.

Body Parts (1991) - Ako zanemarim to što je tanak dramski, veoma uspeo omaž De Palmi iz najboljih dana na više mesta, ima tu i Kronenberga ali previše mi je to plitko tematski da vučem te paralele. Svakako iznenadjujuće potcenjeno i rekao bih UZNEMIRUJUĆE. Moguće da je ideja Likvid Snejk ruke odavde lepo primetio @voja .

Grosse Pointe Blank (1997) - Dugo nisam naleteo na zahtevniji naziv pa i ako računam non engleske nmg ovo da zapamtim nema šanse. Iznenadjujuće zabavan 90s fiks, malo hevi na dijalozima koji ne uspevaju ali su zapravo odličan balans kad dodje do akcije. Podseća me ovo dosta na RED sa Brus Vilisom, to je taj splet porodičnog filma i komične over the top akcije iako je tematski drugačije dosta. Ima kameo i jedna Arkada o da.

gPA8YyS.png

Mora i ova muzika iz credits polivanje

Body Parts mi je ostao u sećanju kao solidan film za zanimljivom idejom, definitivno uznemirujuć u nekoj meri, valjda mi je zato i ostao u sećanju.

Inač Blu Rej je tek iz prošle godine do tad je tavorio na VHS navodno, sećaš li se možda og naziva ili sa ga i ti skidao sa neta?

Back
Top Bottom