JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
U to je sam vrh Francuske
Ne, nije mi to bila namera, svako ima svoj ukus i misljenje sto se tice odredjenih glumaca, meni Leo inace jeste u top 10, pogotovo se popravio u drugom delu karijere, nekako je odjednom explodirao, ne secam se tacno u kom filmu, ali odjednom je opasno digao kvalitet glume.Ok nego sam loše shvatio to kao ti mi pojašnjavaš kakav je Leo glumac, ne sme to jer ga obožavam
Sto se tice Teneta, meni licno glavni glumac nije toliko smetao... nije mi smetao, ali nije me ni odusevio, neka ravna linija, sto mu opet dodje kao mana... odradio je posao, ali nije doneo nista da ga malo podigne... ali da, sto se tice Tenata, zajebano je, jer film ima nekih krupnih mana, koje glumac ne moze da izvadi... tako da je nezahvalno pricati o tome sto se tice bas Tenata, ali ti si rekao da to vazi za svaki Nolanov film, tu se vec ne slazem... promena glumca za Tenat bi nesto malo donela, dok za ostale njegove filmove mislim da bi vise donelo, a ne da je svejedno... ne vidim da je u Inceptionu neko mogao vise da donese od Lea.Ne mislim da bi iko bolje odradio u Tenetu, jer očigledno su tu likovi lošije bili postavljeni u samom scenariju i previše bezlični. ako je već Leo doneo nešto i Insepšnu kako ti kažeš evo u Tenetu ne bi ni on pomogao značajno, to je moja poenta. Imaš finale filma gde se svi rokaju ko vojska, generalno film se nije preterano oslanjao na nikoga meni je bilo ko da su glavni likovi Vošington i Petison.
Da, Gaj Pirs je bio fenomenalan u tom filmu, bas mu je legla uloga.Evo Memento je Nolanov film gde je Gaj Pirs legao 1 kroz 1 ako je ikad negde on legao tu je. Hit Ledzer u Dzokeru zbog očitih razloga.
E sa tim se slazem, bas odlican primer filma, za taj film se slazem da je mogao da uskoci bilo koji prosecan glumac... (na stranu sto me Bulok iritiraU većini drugih filmova mogu da vidim razne glumce i nešto mi ne menja značajno kvalitet filmova. TO NE ZNAČI DA KAŽEM da so loši nego prosto evo uzmi Gravitaciju sa Sandrom Bulok i Dzordz Klunijem jedan drugi reditelj. Stvarno je mogao bilo k oda bude tu umesto njih dvoje na to mislim ne da film ne zahteva glumu...
Ali vidi...Ti imaš u Insepšnu momente gde se Leo šeta i objašnjava onoj maloj koncept sa upadanjem u snove gde Nolan jedva čeka da ti prezentuje efekte, to je maltene ko neka prezentacija u sred filma...to može bilo ko da glumi poenta je samo da je taj neko zvezda.... Dok kad Terminator prepričava Sari Konor kako će doći do smaka sveta, ja se sad ježim se dok kucam. To su meni nezamenljive uloge i neću nikada spuštati taj standard.ne vidim da je u Inceptionu neko mogao vise da donese od Lea.
Pa ima i vrhunskih scena, ali i dosta sranja, generalno dosadan film... a kad cak i u vrhunsku pitu dodas malo govna, ona ce da pokvari ceo ukus.Slična stvar možda i gora je sa Dunkirkom koji ima mana itekako ali ima i neke scene koje nikad nisam video u ratnom filmu a nagledao sam ih se WW2...
Pogledao, ovo mi je drugi put. Polomili su remaster, mada malo je sve mračnije nego što ja volim čak i po dnevnim scenama ali vidi se sve što treba i u smislu detalja i da su očuvali atmosferu...Ran.1985.JAPANESE.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT
![]()
Ran (UK Import) (4K UHD Review)
While Ran is certainly one of Akira Kurosawa’s epic masterpieces, released some 13 years before his death, it’s probably not the best place to start if you’re new to the director’s work. Ran is highly stylized, theatrical, and at times static, a film that can only be truly appreciated after one...thedigitalbits.com
Da dosadan, zbog Hardija sam samo odgledao.Uf, Legend sam jedva izdržao. Baš isprazan film, iako se Hardy trudio da odglumi oba brata drugačije