• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Ne-aktuelni filmovi

Jel pričamo o harizmi glumca u filmu gde se na kraju svi rokaju sa kacigama urlam. Kažem Nolanu prvom nebitno ko mu glumi, bitno je da on istera svoj koncept i da te zavoza da ti stimuliše um hshshs

Sakriven je dobar film tu negde u Tenetu, ali mi se posle onoga na auto-putu mozak totalno isključio. Poslednja akciona sekvenca mi je isto niđe veze po pitanju toga kako je prezentovana.

Uvek je kod Nolana sakriven tu negde dobar film. Neki ga dižu u nebesa neki mrze.

Ja jako volim uvek da ispratim šta je uradio i koliko me neke stvari oduševe neke su mi isto tako amaterske i idiotske. Memento mi je njegov najkonzistentniji film mada dobro u mnogim filmovima kasnije je i ambicioznije postupao pa ima i više prostora za grešku.

Volim Bonda i oduvek smatram da bi Nolan to izuo al to je njemu basic previše tako da eto doživeo sam Tenet kao nekog Nolanovog saj faj Bonda. Da ne volim 007 ko zna možda bi mi sve to bilo mnogo gore...audio vizuelno mi je takodje film bio perfekcija a tu on uvek drži nivo zadnjih nekoliko filmova baš

ali mi se posle onoga na auto-putu mozak totalno isključio
isto. tu sam izgubio snage da pratim sta se desava. a nesto nemam ni zelje da gledam yt analiticare koji zapravo mogu lepo kadar po kadar da objasne sta, kako i zasto

Ja sam se dobro držao prvih 15ak minuta, posle toga digao ruke i uživao u kadrovima. Posle odgledanog filma sam pročitao da je ono Denzelov sin, ne znam da li mu je uloga bila onakva ali je bio ko kuvana noga, što reče Rodilo, harizma nula.

Michael B. Jordan je sad popularan, imo on bi nosio film dosta bolje. Debicki je isto cudan izbor, uopste mi se ne uklapa sa denzelovim sinom....milsim ljudi pricaju kako je fim zamrsen i tesko razumljiv ali ima tu jos mana mimo toga...nisam izasao odusevljen ni iz bioskposke sale.

Ne znam šta je Di Kaprio doprineo Insepšnu ono je mogao i Viktor Savić da
Ma dal si ti realan da si izjavio ovo...
Ispade Nolanu ne trebaju kvalitetni glumci uopšte...
Di Kaprio je pokidao, ali pokidao!
Dao je svoj šmek filmu itekako i malo je glumaca koji bi tako digli film.

Pa evo Dzo Lara koji je umro skoro, Tarzan naš dragi bog da mu dušu da ti je on bio u Insepšnu ti bi isto pričao da je pokidao, to ti je stvar percepcije.

Ran.1985.JAPANESE.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT​

Pa evo Dzo Lara koji je umro skoro, Tarzan naš dragi bog da mu dušu da ti je on bio u Insepšnu ti bi isto pričao da je pokidao, to ti je stvar percepcije.
Nije, a obzirom na to koliko ljudi se ovde žale na crnca iz Tenet-a, jasno ti govori da nije baš tako.

Jasno mi je da spinuješ temu jer ne razumeš o čemu sam pričao

Dikaprio je odličan glumac i uvek će da glumi odlično. Kvaliteti Insepšna kakvi god da su ne dolaze od Dikaprija nego od premise upadanja u snove koja je zavozala ljude najviše. Dikaprio je tu da bi ti čuo za film i pogledao ga.

Naravno da postoje filmovi koji zavise i od Dikaprija kao takvog recimo Revenant, centar tog filma je njegov performans pa onda sve ostalo. Takodje Vuk sa Vol Strita koji sam u dva dana dva puta gledao u bioskopu.

Ne znam kakve veze ima Tenet sa time što ti emotivno reagovao i optužio me za nešto što nisam rekao.

Last edited:
Malo jesi potcenio di kaprijevog lika, mozda nije bas di kaprio neophodan ali ne bi mogla bas svaka cigla od glumca da prikaze osobu koja vuce toliki teret i na kraju njegov odnos sa zenom, dok neke druge clanove heist tima mozes da menjas kako god hoces bez ikakve primetne razlike.

mozda nije bas di kaprio neophodan ali ne bi mogla bas svaka cigla od glumca da prikaze osobu koja vuce toliki teret i na kraju njegov odnos sa zenom

Možda nije a možda i jeste, slična dilema je ostala i na kraju filma.

Ja u životu nisam čuo kad je iko pričao o Insepšnu da komentariše glumu i likove već nivoe snova, limbo, grafike, prezentacije snova i ono sranje koje se vrti na kraju

U Tenetu je još manje bilo važno ko glumi a JOŠ VIŠE akcenat bio na konceptu tu se sad već likova ni ne sećam.

Jedan od Bondova koji je ljudima ostao upamćen kao najdublji na planu lika Dzejms Bonda (makar do Kazino Rojala) je U Tajnoj Službi Njenog Visočanstva gde je glmuio jedini put Dzordz Lezenbi.
Lik nije ni bio glumac nego maneken posle je sjebao celu priču jbg nije iskoristio svoju šansu u indust. Inače Nolanov omiljeni Bond koji referiše u Insepšnu pred sam kraj filma.

To je to, ako grešim neka padnem u Limbo fuck it.

pogledao the big blue, jedan od prvih filmova luc bessona. prilicno dobar film, ima taj neki jako fin osecaj i jako finu atmosferu, sto zbog prelepih predela sto zbog odlicnog soundtrack-a, ko voli more obavezan film. muzika je verovatno mnogima poznata, milsim da je bila u starim rts emisijama, lov i ribolov ili nesto tog tipa. takodje jean reno odlican, krade svaku scenu u kojoj se nalazi, prilicno nestandarda uloga za njega, razdragan i bahat.

btw jos nesto interesantno, americka verzija ima drugaciji kraj i drugi soudtrack koji je radio bill conti.

trailer je shit, evo malo muzike

Jasno mi je da spinuješ temu jer ne razumeš o čemu sam pričao

Dikaprio je odličan glumac i uvek će da glumi odlično. Kvaliteti Insepšna kakvi god da su ne dolaze od Dikaprija nego od premise upadanja u snove koja je zavozala ljude najviše. Dikaprio je tu da bi ti čuo za film i pogledao ga.

Naravno da postoje filmovi koji zavise i od Dikaprija kao takvog recimo Revenant, centar tog filma je njegov performans pa onda sve ostalo. Takodje Vuk sa Vol Strita koji sam u dva dana dva puta gledao u bioskopu.

Ne znam kakve veze ima Tenet sa time što ti emotivno reagovao i optužio me za nešto što nisam rekao.

Nisam spinovao nista, ne bavim se time, ti si rekao da je u Inception-u mogao da glumi bilo ko, jel tako?
Ja sam ti naveo primer Teneta, koji je slican film i isti reziser, gde se ljudi zale na glavnog glumca, koji nije bio bas dobar i da bi neko drugi bolje odradio taj posao, jel tako?
To ti govori da ipak ne mozes bilo koga da stavis, iako je Nolanov film.

@voja

Game Changer Francuskog filma def. Moram da se požalim na tu produženu verziju pored ambijenta i svega bilo mi je malo zadav da izdržim.

Možeš sad da dopuniš sa onim Besonovim dokumentarcem pod vodom. Veoma lepo i opuštajuće a ne traje dugo.

Nisam spinovao nista, ne bavim se time, ti si rekao da je u Inception-u mogao da glumi bilo ko, jel tako?
Ja sam ti naveo primer Teneta, koji je slican film i isti reziser, gde se ljudi zale na glavnog glumca, koji nije bio bas dobar i da bi neko drugi bolje odradio taj posao, jel tako?
To ti govori da ipak ne mozes bilo koga da stavis, iako je Nolanov film.
Ok nego sam loše shvatio to kao ti mi pojašnjavaš kakav je Leo glumac, ne sme to jer ga obožavam.-

Ne mislim da bi iko bolje odradio u Tenetu, jer očigledno su tu likovi lošije bili postavljeni u samom scenariju i previše bezlični. ako je već Leo doneo nešto u Insepšnu kako ti kažeš evo u Tenetu ne bi ni on pomogao značajno, to je moja poenta. Imaš finale filma gde se svi rokaju ko vojska, generalno film se nije preterano oslanjao na nikoga meni je bilo ko da su glavni likovi Vošington i Petison.

Evo Memento je Nolanov film gde je Gaj Pirs legao 1 kroz 1 ako je ikad negde on legao tu je. Hit Ledzer u Dzokeru zbog očitih razloga.

U većini drugih filmova mogu da vidim razne glumce i nešto mi ne menja značajno kvalitet filmova. TO NE ZNAČI DA KAŽEM da so loši nego prosto evo uzmi Gravitaciju sa Sandrom Bulok i Dzordz Klunijem jedan drugi reditelj. Stvarno je mogao bilo ko da bude tu umesto njih dvoje na to mislim, ne da film ne zahteva glumu...

Last edited:
yeah, film traje skoro 3 sata, pogledao sam ga iz 3 puta.
inace sledeci mi je na redu nikita

Back
Top Bottom