isto. tu sam izgubio snage da pratim sta se desava. a nesto nemam ni zelje da gledam yt analiticare koji zapravo mogu lepo kadar po kadar da objasne sta, kako i zastoali mi se posle onoga na auto-putu mozak totalno isključio
Ma dal si ti realan da si izjavio ovo...Ne znam šta je Di Kaprio doprineo Insepšnu ono je mogao i Viktor Savić da
Nije, a obzirom na to koliko ljudi se ovde žale na crnca iz Tenet-a, jasno ti govori da nije baš tako.Pa evo Dzo Lara koji je umro skoro, Tarzan naš dragi bog da mu dušu da ti je on bio u Insepšnu ti bi isto pričao da je pokidao, to ti je stvar percepcije.
mozda nije bas di kaprio neophodan ali ne bi mogla bas svaka cigla od glumca da prikaze osobu koja vuce toliki teret i na kraju njegov odnos sa zenom
Jasno mi je da spinuješ temu jer ne razumeš o čemu sam pričao
Dikaprio je odličan glumac i uvek će da glumi odlično. Kvaliteti Insepšna kakvi god da su ne dolaze od Dikaprija nego od premise upadanja u snove koja je zavozala ljude najviše. Dikaprio je tu da bi ti čuo za film i pogledao ga.
Naravno da postoje filmovi koji zavise i od Dikaprija kao takvog recimo Revenant, centar tog filma je njegov performans pa onda sve ostalo. Takodje Vuk sa Vol Strita koji sam u dva dana dva puta gledao u bioskopu.
Ne znam kakve veze ima Tenet sa time što ti emotivno reagovao i optužio me za nešto što nisam rekao.
Ok nego sam loše shvatio to kao ti mi pojašnjavaš kakav je Leo glumac, ne sme to jer ga obožavam.-Nisam spinovao nista, ne bavim se time, ti si rekao da je u Inception-u mogao da glumi bilo ko, jel tako?
Ja sam ti naveo primer Teneta, koji je slican film i isti reziser, gde se ljudi zale na glavnog glumca, koji nije bio bas dobar i da bi neko drugi bolje odradio taj posao, jel tako?
To ti govori da ipak ne mozes bilo koga da stavis, iako je Nolanov film.