• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Music thread (hitovi/preporuke)

Ne mogu vec godinama da saznam koja je ovo pesma?

Last edited:
tenor.gif

Ne mogu vec godinama da saznam koja je ovo pesma?

U budutje mozhesh koristiti neki app na telefonu tipa Shazam. Bukvalno kucaj u neki pretrazhivach "recognize song app" ili neshto na tu foru, a onda samo pustish pesmu (u nekim appovima mozhesh i melodiju da pevushish) i app ti prepozna.

U budutje mozhesh koristiti neki app na telefonu tipa Shazam. Bukvalno kucaj u neki pretrazhivach "recognize song app" ili neshto na tu foru, a onda samo pustish pesmu (u nekim appovima mozhesh i melodiju da pevushish) i app ti prepozna.
Guglov meni cesto prepozna pevusenje.

Martin Solveig - Intoxicated, preciznije ovaj remix

Ti si moj Bog! 😍
Nemas pojma kolko sam se mucio da nadjem ovo i pitao na nekoliko stranih foruma, niko nije znao... prvo sam se pitao sta tacno govori, mislio sam da kaze That so be ili S.O.B, kad ono That's not me :D

i jesam pokusao sa Shazamom, ali nije nista prepoznao, valjda zato sto je snimljeno napolju, pa su se mesali zvukovi.

• Like
Reactions: Ace
Ovo je u stvari sta trenutno/ovih dana slusam, bez neke preporuke i slicno. E sad, ne znam da l' se to stavlja u ovu temu ili mozda treba da se otvori posebna tema. Sve u svemu....

Videh ranije, perfekcija.

Mene je uvek interesovalo i kako se montiraju ovakve stvari, odnosno kako sinhronizuješ brdo ljudi.

Lemi livo skodi, smoka cigareta
Djanluka Paljuka, familija vendeta

Naravno da je prvi komentar “But don’t you worry, Daddy’s home” 😎

Back
Top Bottom