• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Music thread (hitovi/preporuke)

Yup. Potcenjen bend.

Kada već pričamo o hitovima, kolektiv Zicer Inc. su izdali drugi mixtape. U izmenjenom sastavu, nove pridoÅ”lice su Tam, Kene Beri. (koji mi je bio zabavan u Majami pefkohori pesmi, ali mi je ovde najslabija karika na tejpu)

Ovo će pored Žad, biti traka leta gospodnjeg 2021.

Summer Deaths sabio sa produkcijom po običaju, uvek mi je drago kada vidiŔ razvojni put nekog muzičara, krenuo ka metalac stoner, i vidite ga sada mag produkcije. MaŔala!

Ma naravno, ali komentariÅ”em jer je ogromna većina čula samo Take On Me i samo ih po tome znaju :D

Pesma u Winampu nije od Three Six Mafia nego od TEAR THE CLUB UP THUGZ ali lepo lepo

BaŔ prelep blast from the past. Nisam ih sluŔao joŔ od srednje Ŕkole. :cool:

Pre neki dan je bilo 10 godina otkako nas je napustio Delča. Trebalo mi je dugo vremena da otkrijem kako je u suÅ”tini U Å kripcu genijalan bend, prvih par albuma skoro pa savrÅ”eni, kasniji radovi onako, nađe se po koja pesma.

Ovaj album je opak Ŕto se tiče aranžmana i zaslužuje kakvo reizdanje na vinilu. U to ime vrti se danas na ploči. Oduvek sam želeo da neko snimi metal obradu ove stvari jer glavni rif to traži, i joŔ kada bi ukomponovali kljave sa Type O Negative vajbom, i Steel-ov vokal, uf!

Back
Top Bottom