• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Music thread (hitovi/preporuke)

Nemamo thread za elektronsku muziku. Da li bi trebalo da imamo?

Zlatna traka, ne obazirite se na seksi omot, nisam mogao da nađem onaj sa singlicom. Disco Funk, sa velikim FUNK. Naleteo na ovu dobrotu kada sam još kao ludak tražio te manje poznate trake za svoje mixtape i mikseve na internet radiju i mixcloudu.

Čoveče, šta si ovo postavio kad mi YT traži da mu pokazujem svoje bore i sede vlasi da bih pogledao? :)

haha, 100% je zbog ovog dupeta koje je konstantno prikazano na klipu dok ide pesma 😄

mislim da je ipak zbog stenjanja u poslednjoj trećini pesme :)

Sve vishe mi se dopada novi Erasure album

Htedoh ove godine itji na koncert u dansku, ali kapiram da nishta od toga netje biti jer prokleti virus. :(

No, s novog albuma mi je ovo hitchina:

Par godina odmorio od vrtenja Grips-a, lepo je kada se vratiš u nešto poznato i vidiš da je i dalje održalo test vremena i da nije bio samo pomodarluk u pitanju.

Najpristupačniji nepristupačan bend. :cool:o_O

Slowthai sam otkrio putem Gorillaz singla, a zbog ove kolaboracije sa Skept-om sam odlučio i da mu obrnem novi album.

Vidi se da je mlad i gladan mc, ima interesantne bitove, mogu slobodno reći da je dečko koji obećava.

P.S. Ko ukači sve horor reference u spotu, svaka čast. :)

Par godina odmorio od vrtenja Grips-a, lepo je kada se vratiš u nešto poznato i vidiš da je i dalje održalo test vremena i da nije bio samo pomodarluk u pitanju.

Najpristupačniji nepristupačan bend. :cool:o_O

Slowthai sam otkrio putem Gorillaz singla, a zbog ove kolaboracije sa Skept-om sam odlučio i da mu obrnem novi album.

Vidi se da je mlad i gladan mc, ima interesantne bitove, mogu slobodno reći da je dečko koji obećava.

P.S. Ko ukači sve horor reference u spotu, svaka čast. :)

Ja sam slabo vrteo Death Grips, najviše zbog hajpa koji se stvorio oko njih. Pustim Fever do duše s vremena na vreme. Drago mi je da se Zach Hill probio u "mainstream". Obožavam Hella:

A dobar je slowthai. Fino ga je Skepta izgurao, zasluženo. Nothing great about Britain odlična pesma.

Hella je strava projekat. Retko versatilan bubnjar koji ume i da spoji živu svirku sa elektronikom.

Back
Top Bottom