• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Music thread (hitovi/preporuke)

Bruiser Brigade su kolektiv hip hop izvođača koji je okupio Danny Brown. Upravo su izdali drugi mixtape. I ima dobrih i vrućih stvari.

Earl Sweatshirt nije nestao, vraća se sa singl kolaboracijom sa The Alchemist-om, i ovo je jedna neobična kolaboracija, jer Earl Sweatshirt je odavno prerastao hip-hop milje, a Alchemist je brat koji radi vruće bitove. Najbolja kombinacija.

I had bad bout with grief and I tossed a match on it, kerosine, burned the ring down to ashes!

Većina naših bendova pati od prosečnih ili loših tekstova, zato i matorani opstaju dugi niz godina.

Ovde isto tekst nije snažan, ali u strukturi pesme i samoj svirci i aranžmanima se uklapa.

Ujedno preporučujem svima da obrate pažnju na Kokoi, opaki su uživo i stvarno bih voleo da me instinkt ne vara i da će biti veliki jednog dana.

Vratila se Dojo iz hibernacije. Producent joj je MKDSL, koji nema na koju od tih indie pevačica se do sada nije prihvatio i uradio pošten posao.(Kezz, Vunturiševićeva, Natalee)

Njeni raniji radovi me nisu toliko oduševili jer su bili doslovno oguljeni acoustic folk, sa povremenim bitovima i loop-ovima. Ali ova traka ima potencijala da bude benger. Možda kada bi se dodatno remiksovala i dodalo još par elemenata.

Evo par stvari koje ste verovatno chuli, ali ako niste, mozhda vam se dopadne.

Obozhavam njegov glas, rastura choek, plus mi je kul kao pojava.

A na Ninu sam se opasno lozhio kada sam je prvi put video, plus ima glaschinu.

Za kraj, meni najbolja stvar od Madone.

@Yuka Sakazaki i moja omiljena pesma od madone je Like a Player :) i spot je best,ja sam razmisljao da postavim u spotove temu ali sam zaboravio :D

P.s Ovu pesmu koristim za testiranje slusalica kad god kupim nove :D

Malo tju offtopic, ali ta pesma je, po meni, savrsheno legla uz trailer za jedan od meni omiljenih filmova.

Back
Top Bottom