• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

eto, dogurasmo i do tablet velicine moba, ali mene ti foldovi ne zanimaju, samo flip mi ima logike.

Imam pitanje,forum mi na tapatalku ne radi,nije zbog novog fona i na starom je jednom prestao nego me zanima posto ostali forumi rade dal se nesto promenilo sa domenom ili adresom?Nikako ne mogu da se ulogujem ?

Ne koliko ja znam. Na androidu koriste gdrive za backup, i to radi kljakavo. Srećom whatapp mi je primarna app za chat pa se nisam toliko stresirao oko prebacivanja.

Ne koliko ja znam. Na androidu koriste gdrive za backup, i to radi kljakavo. Srećom whatapp mi je primarna app za chat pa se nisam toliko stresirao oko prebacivanja.
Nemam loše iskustvo u migraciji vibera sa androida na android. To automatski preko gdrive radi kako treba, više puta sam završio. Sve se prenese kako treba.

Sreća, pa kolega koji me je pitao za migraciju takođe više koristi wapp, pa smo odustali od migracije.

Postoji program (za PC i mac) Wondershare MobileTrans koji izgleda može da uradi, između ostalog, i viber migraciju. Povežu se oba telefona kablovima na PC. Program se plaća.

RIP, nista drugo se i nije ocekivalo...
2024-ta godina, oni jos uvek izbacuju mob sa 60Hz, zajebali su i Nitendo 😅

Pa u US neki ljudi te ozbiljno pitaju zasto nemas Apple telefon, drugacijeg su tamo misljenja.

Imam opciju BF deal Samsung S24 Ultra sa 512 gb za 990€ ili 256 za 900 isplati li se to?

Back
Top Bottom