• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Poco F1 je bio najbolji poco, šteta što sam mu razbio ekran, dvaput. Mi 9T mi se nije svideo, a sada koristim Poco X3 i ok je.

Od svih xiaomija najviše sam voleo Mi Max, šteta što su prestali da ažuriraju tu liniju.
I meni je f1 bio omiljeni, voleo sam i mi max ali sam posle treceg ekrana odustao od popravljanja :D U ruci je 9t pro definitivno najbolje lezao.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Poco f1 legenda. Da je mogla da se nabavi krstena baterija ne bih ni menjao telefon.
U kombinaciji sa pixel romom najbolji kombo za te novce.

I meni je f1 bio omiljeni, voleo sam i mi max ali sam posle treceg ekrana odustao od popravljanja :D U ruci je 9t pro definitivno najbolje lezao.

9t mi je definitvno najgore ležao u ruci zbog velike težine i staklenog kućišta. Wtf.

Mi max je stradao zbog baterije.
Poco f1 legenda. Da je mogla da se nabavi krstena baterija ne bih ni menjao telefon.
U kombinaciji sa pixel romom najbolji kombo za te novce.
Ja totalno nemam problem sa miui. Valjda sam omatorio.

Meni je valjda odgovarao kombo relativno "malog" telefona i velike tezine sa 9t.

Poco F1 representing :D Više od dve godine ga koristim, i nemam potrebu da menjam, i dalje super radi. Default rom.

Od svih xiaomija najviše sam voleo Mi Max, šteta što su prestali da ažuriraju tu liniju.
Sprema se novi Max koji ce navodno imati liquid lens. Sa jednom kamerom ce moci da rade macro, normal i wide slike.

Čudi me kako nisu stavili $49.99 za ovo malo plastike.

Mene ekstremno nervira kada mi nešto prekriva ekran dok igram, bili to triggeri ili moji prsti...

Zenin brat presao San Andreas na fonu, ne da ne bih mogao to sebi da radim nego strasno

Ne znam gde da okacim ovo.

If you’re looking for something that’s like a Switch but a full-blown Windows 10 PC, it would seem that a company called One-Netbook has you covered with the One XPlayer. It’s an 8.4-inch device, but it can do more than play Nintendo Switch games. It’s meant to play AAA PC games while you’re on the go.

The way that the One XPlayer is promising to do this is with Intel’s 11th-gen processors. They include Iris Xe graphics, which are good for FHD gaming. Yes, that includes AAA titles. The top-end ‘Ultimate Edition’ comes with a Core i7-1185G7, which has 96EU Iris Xe graphics. There are also 96 execution units in the Core i7-1165G7 in the Pro Edition, although there’s also a Standard Edition with a Core i5-1135G7, which has 80EU graphics.

Back
Top Bottom