Ah tek sad vidim da nisam skrolovo do kraja tekstaOd 899$
Ah tek sad vidim da nisam skrolovo do kraja tekstaOd 899$
To je 11th gen, dugo je vec to u prodaji.Jel ima ikakvih nezavisnih testova tih intelovih grafa ?
Isti chipset kao na win3, samo ima bolju bateriju i hlađenje pa može više da izgura. First impressions na YT su za sada pozitivni.Jel ima ikakvih nezavisnih testova tih intelovih grafa ?
Isti chipset kao na win3, samo ima bolju bateriju i hlađenje pa može više da izgura. First impressions na YT su za sada pozitivni.
Da ali laptopovi i handheld konzole su ipak malo drugačiji form factor. U opštem slučaju lakše je staviti veću bateriju i bolje hlađenje u laptop.To je obican CPU za laptopove.
Dell XPS, Surface, HP Spectre etc
kako si me nasmejao sa tim caomibrate kupi ćaomi
SAD su se složile da uklone Xiaomi sa svoje crne liste
Američko Ministarstvo odbrane postiglo je sporazum sa Xiaomi-jem, nakon nedavne sudske prijavewww.benchmark.rs
Drago mi je da vidim jos jednog OnePlus fana/korisnika ja sam imao 7T sad imam 8T.preskacem 9 ali 10 vec sigurno necuŽaomi odličan odnos cene i kvaliteta ali sam ja nekako navikao na Oneplus. Isto su kinezi ali malo ispeglanije...
Ja sam poceo od 5-ice, koji je bio fenomenalan telefon pa zatim 6-ica (promasaj), 7t i sad sam kao i ti 8t i isto ne planiram da prelazim na 9, nekako ne vidim pomakDrago mi je da vidim jos jednog OnePlus fana/korisnika ja sam imao 7T sad imam 8T.preskacem 9 ali 10 vec sigurno necu
Upravo to,zato i preskacem 9(iskren da budem malo me razocarao bas nikakav nije upgrade od 8pro 8T)ja sam bratu prodao 7T on je prezadovoljan Moj 8T je ona jaca verzija(zelena)lep ko slika a radi ko sat jedino kamera im losa a dobro nije da mi je bitno to toliko7t i sad sam kao i ti 8t i isto ne planiram da prelazim na 9, nekako ne vidim pomak Zena moja je sa 3t nedavno presla na 7t, oboje smo bas zadovoljni
Koji zeleni model, daj screenshot
Ja sam toliki OnePlus fan da josh uvek furam One Plus One. Uskoro tje mu osmi rodjendan :3Drago mi je da vidim jos jednog OnePlus fana/korisnika ja sam imao 7T sad imam 8T.preskacem 9 ali 10 vec sigurno necu
Ćuti, bar mu je kamera dobra...Ja sam toliki OnePlus fan da josh uvek furam One Plus One. Uskoro tje mu osmi rodjendan :3
Ćuti, bar mu je kamera dobra...
Ni jednom nisam menjao bateriju.Impresivno pa i da si 4 baterije promenio.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Pa ti ispade veci fan i od mene drago mi je da vidim jos jednog korisnika OnePlus,Stvarno sam mislio da sam jedini u srbJa sam toliki OnePlus fan da josh uvek furam One Plus One. Uskoro tje mu osmi rodjendan :3