• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

To je obican CPU za laptopove.
Dell XPS, Surface, HP Spectre etc
Da ali laptopovi i handheld konzole su ipak malo drugačiji form factor. U opštem slučaju lakše je staviti veću bateriju i bolje hlađenje u laptop.

Žaomi odličan odnos cene i kvaliteta ali sam ja nekako navikao na Oneplus. Isto su kinezi ali malo ispeglanije...

Drago mi je da vidim jos jednog OnePlus fana/korisnika :) ja sam imao 7T sad imam 8T.preskacem 9 ali 10 vec sigurno necu :D
Ja sam poceo od 5-ice, koji je bio fenomenalan telefon pa zatim 6-ica (promasaj), 7t i sad sam kao i ti 8t i isto ne planiram da prelazim na 9, nekako ne vidim pomak
Zena moja je sa 3t nedavno presla na 7t, oboje smo bas zadovoljni

Inace smo oboje dugo bili korisnici Google Nexus familije, ja sam poceo od Nexus 5 pa presao na 6p i neka prirodna tranzicija je trebala da bude Google Pixel ali kad sam otkrio Oneplus zaljubio sam se u njihovu posvecenost ka softveru i izradi samog uredjaja (i naravno nekad su vazili za flagship killere svojom cenom pa je i to bio veliki plus)

7t i sad sam kao i ti 8t i isto ne planiram da prelazim na 9, nekako ne vidim pomak Zena moja je sa 3t nedavno presla na 7t, oboje smo bas zadovoljni
Upravo to,zato i preskacem 9(iskren da budem malo me razocarao bas nikakav nije upgrade od 8pro 8T)ja sam bratu prodao 7T on je prezadovoljan :D Moj 8T je ona jaca verzija(zelena)lep ko slika a radi ko sat :) jedino kamera im losa a dobro nije da mi je bitno to toliko

Impresivno pa i da si 4 baterije promenio.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom