Dobar deo modela ni ne zavrsi u us sto se xiaomija tice. Not gonna be a problem za nas evropske paore.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Najveci problem je poslednji korak a to je google store ban i ta sranja ako do njega dodje.

Dobar deo modela ni ne zavrsi u us sto se xiaomija tice. Not gonna be a problem za nas evropske paore.
Znam ja to ali i sam znas vecinu korisnika koji kad procitaju vest da nema google appsa i stora odma odustaje od kupovineIsti dan ce biti na 4pda ili xda resenje sa jednim ili dva apka i bez roota. Prakticno postoji vec, microg koji zna svako ko koristi vanced bez roota. Non issue za korisnika koji nije moron.

Nece obicnog uzimam redmi 9 za dinar iz mtsa korisnikaKo ne uzima od operatera, zna i app da instalira

Kakav telefon recisviđa mi se ovaj deo sa kamerama pozadi, ali sad se bavim svojim novim OP8pro![]()
vrlo sam zadovoljan, pogotovo što mi zapala 256gb verzija sa 12 ramaKakav telefon reci

Taj imam i ja ona zelena varijanta ili kako je vec zovuvrlo sam zadovoljan, pogotovo što mi zapala 256gb verzija sa 12 rama![]()