Za pola godine ce izaci model sa SD888 verovatno.Cekacu f4 sto posto.
Xiaomi je odvojio svoje telefone u par brendova, Mi, Redmi, Poco, BlackShark. Tako da imaju prostora da prodaju i jeftine i skupe modele, a ako se neki jeftini model pokaze dobro mogu lagano da ga pomere u skuplji rang. Uvek ce biti novih dobrih jeftinih modela, jer svi vijaju da se probiju u Indiji koja je preogromno trziste.Xiaomi rula.
Nisam u zabludi da i oni vremenom nece postati novi Huaweisto se tice cena, ali cinjenica je da trenutno nemaju konkurenciju u odnosu cena/kvalitet.
Kupi xiaomi brteja sam iskreno blago razočaran OP8 Pro.
Posle nekih 4 meseca korišćenja, iako u biti telefon radi jako brzo i slick je dizajn, operativni sistem nije utegnut kao recimo emui na Mate 20 Pro koji sam prethodno koristio. Često mi se dešava da se g assistant sam od sebe podigne dok ne koristim telefon, pa onda moram nekoliko puta da pritiskam back da bi telefon umeo da se vrati na unlock screen, BT playback nije seamless, kada uđem u kola, ne krene automatski da se nastavlja ono što sam prethodno slušao već moram da otključam telefon i pokrenem aplikaciju, dual sim pozivi iako rade ok, nekad moram da ponovo biram sa koje kartice zovem iako sam već rekao telefonu da zapamti i tako slične sitnice.
Imao sam 7T i sad imam 8T.7T radio bez greske god dana bez bugova(mozda se jednom desio neki bug)8T u pocetku imao bugova sad posle patcheva i slicno nema tih stvarija sam iskreno blago razočaran OP8 Pro.
Posle nekih 4 meseca korišćenja, iako u biti telefon radi jako brzo i slick je dizajn, operativni sistem nije utegnut kao recimo emui na Mate 20 Pro koji sam prethodno koristio. Često mi se dešava da se g assistant sam od sebe podigne dok ne koristim telefon, pa onda moram nekoliko puta da pritiskam back da bi telefon umeo da se vrati na unlock screen, BT playback nije seamless, kada uđem u kola, ne krene automatski da se nastavlja ono što sam prethodno slušao već moram da otključam telefon i pokrenem aplikaciju, dual sim pozivi iako rade ok, nekad moram da ponovo biram sa koje kartice zovem iako sam već rekao telefonu da zapamti i tako slične sitnice.
hvala na predlogu, evo baš sam pročačkao još jednom, ali ne postoji opcija da dam takvu ili sličnu permisiju, bar na ovom fonu...Probaj da das autostart "permisiju" music playeru maxo. Meni to radi perfektno sa aimpom. Ako prebacim na bt u kolima krece muzika.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Jedino da probas ovo Dont optimize u battery settings za tu aplikaciju.Ali to izgleda da znaci samo da ti stalno radi aplikacija u pozadini.nista drugo nisam nasao za "auto start"hvala, pogledaću.
Smrt hole punchu, preskacemo f3Odlican, kanal. I ja sam udario sub pre par nedelja.
Inace uzeh i novi telefon pre neki dan. Moto g100.Za sada sam jako zadovoljan ako izuzmemo aspect ratio ekrana.
Malo sam hteo da promenim Xiaomi telefone, mada poco f3 ce svakako biti bolja kupovina kada stigne kod nas.