• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Nothing je tres. Meni je kul moto edge 30 pro, da ne guram opet neki zhaomi [emoji16]

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Meni se ovako na prvu dopao, privi put posle dugo vremena da sam primetio neki Android.

Ja bih isto preporucio OnePlus 8T telefon je top topova ali posto je jako star ipak bih savetovao neki novi..Brat je uzeo xaomi 12T za oko 52k dinara onako solidan mob ali iskreno i ako je 8T dosta stari pre bi njega uzeo..gledam Oneplus 9 ima za oko 430e najeftini na kp

Posle nekog vremena, usporio mi je S22, prvih par nedelja je sve bilo snapy i brzo, a zadnjih nedelju dana radi sporije, kad skrolujem u browseru sporije skroluje i trza, isto tako skrol na google news-u, dal je to tako uvek sa Androidom, mada ja imam teoriju da Samsung namerno kroz updatove uspori mobilni, kako bi se sad prodavao S23.

Mada imao sam nekoliko system update-a, a posle toga nisam odradio onu proceduru koju je pozeljno uraditi, fabricki restart ili onaj memory wipe, dalvic cache, zaboravio sam totalno sta se radi kad odradis system update?

Takodje sam instalirao nekih 10ak igara, mada ne verujem da je to problem...

Posle nekog vremena, usporio mi je S22, prvih par nedelja je sve bilo snapy i brzo, a zadnjih nedelju dana radi sporije, kad skrolujem u browseru sporije skroluje i trza, isto tako skrol na google news-u, dal je to tako uvek sa Androidom, mada ja imam teoriju da Samsung namerno kroz updatove uspori mobilni, kako bi se sad prodavao S23.

Mada imao sam nekoliko system update-a, a posle toga nisam odradio onu proceduru koju je pozeljno uraditi, fabricki restart ili onaj memory wipe, dalvic cache, zaboravio sam totalno sta se radi kad odradis system update?

Garant si dirao masnim prstima pa ekran baguje na dodir.

Uzmi ajfon brate.
Da, bas pitah druga koji ima iPhone dal mu je padala brzina vremenom i kaze da radi ko sto je radio prvog dana, tako da moguce da cu za 5 godina kad budem uzimao naredni mob, probati i taj cuveni iPhone...

Restartuj ga

Mislis factory reset ili obican, obican sam uradio... a sto se tice factory, mrzi me ponovo sve da instaliram i podesavam, ali moracu u jednom momentu...

Da, bas pitah druga koji ima iPhone dal mu je padala brzina vremenom i kaze da radi ko sto je radio prvog dana, tako da moguce da cu za 5 godina kad budem uzimao naredni mob, probati i taj cuveni iPhone...
Skroz tacno.Svi kod mene u okolini imaju jabucicu raznih modela i svima radi kao prvog dana i posle 3 4 godine..

Sto se androida tice ja sam zadnjih 10godina imao samo OnePlus a sestra Samsung i nikada nismo imali taj problem da uspori posle nekog vremena jedino sto baterija oslabi tach na ekran malo baguje ili slicno

način korišćenja ili si neko podešavanje čačnuo. nema šanse sam od sebe da tako brzo uspori.
možda se pregreva pa throttluje?

Nisam nista chachkao, greje se samo kad igram igre, a ovo je bilo tokom obicnog internet surfa, mozda je i do browsera, videcu, na kraju krajeva uvek je tu factory reset, siguran sam da je nesto sa softverske strane...

probaj još neki browser. probaj da obrišeš cache za browser.
ako ti je samo tokom surfa, može biti 100 faktora, a dosta njih nije uopšte do telefona, samo si ti izneo problem kao da je komplet operativni sistem zatrokirao...

Nisam, rekao sam samo u browseru skrol i google news...
Najvise sam napisao da bi mi neko rekao sta se radi posle system update-a, dal factory reset ko sto rekoh, ili taj wipe i dalvic sto sam pominjao, ako niko ne zna, probacu da izguglam ili izjutjubujem...

Factory reset radiš samo kod 'velikih' Android nadogradnji.

Pa otkad sam uzeo mob nisam radio factory reset, a bilo je nekoliko vecih sistem update-a, mozda cak i sa 12 na 13, ne secam se, znam da sam sad na 13, a ne mogu da se setim dal je dosao sa 12-icom, verovatno jeste, jer taj OS je bio aktuelan kad je izasao...

Ja bih rekao da Factory reset radis samo kad ti lose radi telefon i to kao zadnju opciju.Kakve veze imaju upgradi OSa ok mozda je pozeljno ali nista ne radi losije ako posle upgradea ne uradis FR.ja FR radim samo kad prodajem telefon :D

Probaj firefox browswer pa vidi kako ce da ti radi ja taj koristim

pa koliko znam, brise repove zaostalih instalacija i file-ova od proslog OS-a ili OS verzije, posto to zna da cloguje sistem... videcu, testiracu jos, odmah bih opalio factory reset, da me posle toga ne ceka gomila posla da ponovo sve instaliram i podesavam... mozda da probam sa nekim backup-om...

Back
Top Bottom