Ogroman. Ali fino radi i izgleda.Kakav je onaj Nothing phone? On je isto oko 400 evra.
Garant si dirao masnim prstima pa ekran baguje na dodir.Posle nekog vremena, usporio mi je S22, prvih par nedelja je sve bilo snapy i brzo, a zadnjih nedelju dana radi sporije, kad skrolujem u browseru sporije skroluje i trza, isto tako skrol na google news-u, dal je to tako uvek sa Androidom, mada ja imam teoriju da Samsung namerno kroz updatove uspori mobilni, kako bi se sad prodavao S23.
Mada imao sam nekoliko system update-a, a posle toga nisam odradio onu proceduru koju je pozeljno uraditi, fabricki restart ili onaj memory wipe, dalvic cache, zaboravio sam totalno sta se radi kad odradis system update?
Takodje sam instalirao nekih 10ak igara, mada ne verujem da je to problem...
Da, bas pitah druga koji ima iPhone dal mu je padala brzina vremenom i kaze da radi ko sto je radio prvog dana, tako da moguce da cu za 5 godina kad budem uzimao naredni mob, probati i taj cuveni iPhone...Uzmi ajfon brate.
Posle nekog vremena, usporio mi je S22, prvih par nedelja je sve bilo snapy i brzo, a zadnjih nedelju dana radi sporije, kad skrolujem u browseru sporije skroluje i trza, isto tako skrol na google news-u, dal je to tako uvek sa Androidom, mada ja imam teoriju da Samsung namerno kroz updatove uspori mobilni, kako bi se sad prodavao S23.
Mada imao sam nekoliko system update-a, a posle toga nisam odradio onu proceduru koju je pozeljno uraditi, fabricki restart ili onaj memory wipe, dalvic cache, zaboravio sam totalno sta se radi kad odradis system update?
Takodje sam instalirao nekih 10ak igara, mada ne verujem da je to problem...
Skroz tacno.Svi kod mene u okolini imaju jabucicu raznih modela i svima radi kao prvog dana i posle 3 4 godine..Da, bas pitah druga koji ima iPhone dal mu je padala brzina vremenom i kaze da radi ko sto je radio prvog dana, tako da moguce da cu za 5 godina kad budem uzimao naredni mob, probati i taj cuveni iPhone...