• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Kako je najjednostavnije iskljuciti swipe i pinch na androidu, samo tap da radi, jos bolje ako moze da se iskljuci samo za odredjeni app ?

Zeni treba nov telefon. Nije neki zahtevan korisnik WhatsApp, Viber, drustvene mreze i malo net. Jedino joj je bitno da ima dobru kameru.
Posto je u 99% vremena biti koriscen za dopisivanje ne bih dao vise od 300 eventualno 400e.
Posto joj nisu bitna redovna azuriranja i koju verziju androida koristi razmisljao sam o nekim starijim modelima tipa Pixel 4 ili Samsung Galaxy S10. Ili da idem na neki noviji model srednje klase ali tu nemam pojma sta ima dobru kameru.
Svaki predlog je dobrodosao naravno dolaze u obzir i telefoni ispod 300 a i preko 400e ako bas vredi.

Za oko 300-350 imaš A52s 5G, to bi bio moj izbor. Mislim da nema kompletnijeg (novog) telefona do 400€. Samo Snapdragon btw, Exynos stop.

Za te pare ima jedno 5 dosta boljih minimum.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Totalno je razumno ne uzeti flagship soc umesto nekog nesretnog jer se nekom ne svidja izgleda realme ui-ja/miui-ja. [emoji122]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

778G je u rangu 855 što je sasvim ok za nekoga ko se neće baviti gamingom, a imaće bolji RAM menadžment od bilo kojeg kineza.

Zeni treba nov telefon. Nije neki zahtevan korisnik WhatsApp, Viber, drustvene mreze i malo net. Jedino joj je bitno da ima dobru kameru.
Posto je u 99% vremena biti koriscen za dopisivanje ne bih dao vise od 300 eventualno 400e.
Posto joj nisu bitna redovna azuriranja i koju verziju androida koristi razmisljao sam o nekim starijim modelima tipa Pixel 4 ili Samsung Galaxy S10. Ili da idem na neki noviji model srednje klase ali tu nemam pojma sta ima dobru kameru.
Svaki predlog je dobrodosao naravno dolaze u obzir i telefoni ispod 300 a i preko 400e ako bas vredi.

Sa treceg videa namenjen kamerama ja bih izdvojio ovaj jer spada u cenu koju zelis https://www.gsmarena.com/realme_8_pro-10809.php

Šta god da uzimaš, nemoj stare modele.

A52 što je omega preporučio je solidan predlog.

Sent from my IN2023 using Tapatalk

Nije problem MIUI koliko su problem česte hardverske mane kod XIaomija, na primer. Problemi sa ekranom, proksimiti senzorom, i otiskom prsta su baš jako česti i na primer Benchmark forum je pun ljudi koji se žale, i to sve ovi noviji modeli kupljeni novi. Prvih par serija bude užas i onda poprave šta i koliko mogu, pa šta kome zapadne.

Kome god sam preporučio Realme u toku ove godine (Xiaomi sam odavno prestao) ima problem sa proximity senzorom, čak i nakon nekoliko update-a.

Pa pazi budzet nije problem ali mi nekako zao da dam preveliku sumu za uredjaj koji ce se koristiti za stvari koje realno i digitron moze da odradi. Osim kamere naravno. Da nije toga uzeo bih bilo koji android od 150-200e koji joj se svidja i cao.
U svakom slucaju hvala svima na predlozima sada znam sta da joj predlozim pa neka bira sta joj se najvise svidja.

Back
Top Bottom