• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Sacekaj nekog ko to vise prati, ali kapiram da se u tom cenovnom rangu otprilike sve svodi na Redmi Note 9 Pro (ili nesto jeftiniji Note 8 Pro) i Poco X3.

Sacekaj nekog ko to vise prati, ali kapiram da se u tom cenovnom rangu otprilike sve svodi na Redmi Note 9 Pro (ili nesto jeftiniji Note 8 Pro) i Poco X3.
Poco x3 imam ja i bio je odličan deal prošle godine, očekivao bi da je izašlo već nešto bolje

Mislim da ima nov f3 za te pare sad.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Mislim da ima nov f3 za te pare sad.

ja nisam nigde video ispod 300e, ako imas neki link mozes i sibnuti ovde ili na pm, mozda uzmem calu za rodjendan za te pare.

Stvarno nema vise, najjeftiniji 290. Svakako je vise od 40e bolji :)

mislim da @Super Simke 64 ima neki takav model u tom rangu i da je prilicno dobar
Moj je sad kao zastareo, mada ja to samo vidim po tome što baterija više nije ista kao kada sam ga kupio ali i dalje OK drži, a mislim da je Xiaomi Mi 10T Pro dosta skuplji od 250 eura, ja sam moj iz potpisa platio 330 EUR pre godinu i po dana i nikad ga ne bih menjao za noviji model iako je on još skuplji, jer noviji model nema AMOLED ekran, plus mi je rešenje sa prednjom kamerom ubedljivo najbolje na tržištu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Uvek su bili deo Oppo-a, sad su se i zvanicno spojili. Ne ocekujem velike promene.

Odavno su izgubili kompas, postali huawei 2

Samsung plans to introduce 576MP sensors to the market by 2025. The finer details of this sensor remain unknown, but Samsung had previously earmarked 500MP as the estimated equivalent resolution of the human eye.

Cekam da vidim novi iPhone budzet, za sad mi je sigurna kupovina Pixel 6 ili Pixel 6 Pro, kvari mi jedino planove sto ce Samsung tek u februaru prikazati svoju novu liniju sa 200 mpx kamerama, pa ne znam dal cu moci da cekam dotle...

ja otkad sam na curved, flat mi deluje sirotiljski koji god da uzmem u ruke...
Deluje jako lepo i atraktivno ali je istorija pokazala u mom slucaju da ce nakon duzeg vremena sve curved ivice biti polupane ili izgrebane. Do mene je jbga.

Back
Top Bottom