- Reaction score
- 4,364
mislim da @Super Simke 64 ima neki takav model u tom rangu i da je prilicno dobarMože i xiaomi ali kao i svi imaju milion modela, prestao sam da pratim.
mislim da @Super Simke 64 ima neki takav model u tom rangu i da je prilicno dobarMože i xiaomi ali kao i svi imaju milion modela, prestao sam da pratim.
Poco x3 imam ja i bio je odličan deal prošle godine, očekivao bi da je izašlo već nešto boljeSacekaj nekog ko to vise prati, ali kapiram da se u tom cenovnom rangu otprilike sve svodi na Redmi Note 9 Pro (ili nesto jeftiniji Note 8 Pro) i Poco X3.
Pozdrav. Drugar traži nov fon. Šta je trenutno best bang for buck u rangu do 250 eur? Nema neka posebna očekivanja od kamere i sl.
ja nisam nigde video ispod 300e, ako imas neki link mozes i sibnuti ovde ili na pm, mozda uzmem calu za rodjendan za te pare.Mislim da ima nov f3 za te pare sad.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Moj je sad kao zastareo, mada ja to samo vidim po tome što baterija više nije ista kao kada sam ga kupio ali i dalje OK drži, a mislim da je Xiaomi Mi 10T Pro dosta skuplji od 250 eura, ja sam moj iz potpisa platio 330 EUR pre godinu i po dana i nikad ga ne bih menjao za noviji model iako je on još skuplji, jer noviji model nema AMOLED ekran, plus mi je rešenje sa prednjom kamerom ubedljivo najbolje na tržištu.mislim da @Super Simke 64 ima neki takav model u tom rangu i da je prilicno dobar
Nope.Oppo,Vivo,OnePlus i Realme su bili deo BBK Electronics.A sad je OnePlus deo Oppo-aUvek su bili deo Oppo-a, sad su se i zvanicno spojili. Ne ocekujem velike promene.
ja otkad sam na curved, flat mi deluje sirotiljski koji god da uzmem u ruke...Steta sto PRO model ima zakrivljen ekran, nisam ljubitelj curved ekrana na telefonima.
Deluje jako lepo i atraktivno ali je istorija pokazala u mom slucaju da ce nakon duzeg vremena sve curved ivice biti polupane ili izgrebane. Do mene je jbga.ja otkad sam na curved, flat mi deluje sirotiljski koji god da uzmem u ruke...
Denise pricali smo o tvom poimanju estetike, nemoj vise. Molim te.Deluje jako lepo i atraktivno ali je istorija pokazala u mom slucaju da ce nakon duzeg vremena sve curved ivice biti polupane ili izgrebane. Do mene je jbga.